پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش آلودگی هوا در شهرهای پرجمعیت و صنعتی تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: سکون نسبی جو در بیشتر مناطق کشور موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها خواهد شد.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اعلام اینکه موج سرشکن آنفلوآنزا تا اول بهمن‌ماه فروکش می‌کند، گفت: با وجود کاهش روند ابتلا در بسیاری از استان‌ها، برخی استان‌های مسافرپذیر همچنان در وضعیت قرمز قرار دارند.
مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده خطاب به ونزوئلا گفت: شما نمی‌توانید ونزوئلا را به یک مرکز عملیاتی برای ایران، روسیه، حزب‌الله، چین یا مأموران اطلاعاتی کوبا تبدیل کنید. این نمی‌تواند ادامه پیدا کند.
دوران نقاهت محمد عمری، هافبک بازی‌ساز پرسپولیس، به دغدغه اصلی اوسمار ویه‌را در آستانه آغاز دور برگشت لیگ برتر تبدیل شده و احتمال غیبت این بازیکن در دیدار حساس مقابل سپاهان، کادر فنی سرخ‌پوشان را نگران کرده است.
رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای عملیات عمرانی نصب پل عابر پیاده بتنی در آزادراه تهران–کرج خبر داد و گفت: به‌ منظور تأمین ایمنی تردد و اجرای این عملیات، محدودیت و انسداد مقطعی در بخشی از این آزادراه اعمال خواهد شد.
رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی اعلام کرد؛

تسهیلات اشتغالزایی مددجویان افزایش یافت/ ایجاد بیش از ۷۰ هزار فرصت شغلی

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی گفت: تسهیلات اشتغالزایی بخش کارفرمایی در سال جاری با حمایت دولت از ۴ میلیارد تومان به ۵ میلیارد تومان به ازای به کارگیری ۲۵ نفر از مددجویان افزایش یافته است.
رئیس جمهوری آمریکا با ابراز اطمینان از محکومیت نیکلاس مادورو، پرونده علیه رئیس جمهور برکنار شده ونزوئلا را «کامل و قاطع» خواند.او همچنین مدعی شد که کاراکاس گفته است که سفارت ایالات متحده در کاراکاس بازگشایی شود. ترامپ تاکید کرد اولویت زیرساخت انرژی است.
دولت در توضیح سازوکار حذف ارز ترجیحی اعلام کرد منابع مالی طرح «کالابرگ» از محل باقیمانده درآمدهای نفتی و برداشت از صندوق توسعه ملی تأمین می‌شود؛ سازوکاری که با محوریت بانک مرکزی و با هدف جلوگیری از کسری بودجه و افزایش نقدینگی طراحی شده است.
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف صبحانه برای دانشجویان و دانش‌آموزانی که در ایام امتحانات به سر می‌برند، ضروری است.
از پیشنهاد تک‌نرخی‌کردن ارز یک هیولا ساخته شده و آن را یک اقدام بسیار سخت که اجرای آن بسیار سخت خواهد بود و تبعات آن قابل پیش بینی نیست، جلوه داده اند.
سازمان آگهی های پُرسون