پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از ۱۲۹ ساختمان ناایمن پایتخت خبر داد و تأکید کرد که ۱۲ پاساژ و مرکز تجاری باید هرچه سریع‌تر ایمن‌سازی شوند.
با کاهش قیمت هش به زیر ۴۰ دلار، شرکت‌های استخراج بیت‌کوین برای کاهش هزینه‌ها به استفاده از انرژی‌های خورشیدی، بادی و آبی روی آورده‌اند.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران اعلام کرد که نتیجه اولیه بررسی‌ها نشان می‌دهد عمر طولانی کپسول و عدم آمادگی آن عامل انفجار بوده است. تحقیقات برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه ادامه دارد.
با صدور حکمی از سوی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، سید یاسر رایگانی به عنوان سخنگوی این سازمان منصوب شد. رایگانی پیش از این نیز در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ این مسئولیت را برعهده داشته است.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس مطرح کرد؛

کمبود ۴۰۰ سرور؛ چالش اصلی آموزش مجازی در شبکه «شاد»

علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، هشدار داد که آموزش مجازی در مدارس به دلیل کمبود سرور در شبکه شاد با مشکل مواجه است. به گفته وی، یک شرکت ایرانی آماده تأمین سرورهاست، اما زیرساخت‌ها هنوز آماده نیست.
سازمان آگهی های پُرسون