پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نایب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تأکید بر ضرورت پاسخ به‌موقع به مطالبات مردم گفت: انباشت مطالبات مردمی در صورت بی‌پاسخ ماندن، به نارضایتی اجتماعی منجر می‌شود و دولت و مجلس باید این مطالبات را در زمان مناسب پیگیری کنند.
مراسم روز جهانی تالاب‌ها با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد؛ مراسمی که در آن بر تأمین و تثبیت حقابه تالاب‌ها، جلوگیری از ورود پساب و نقش کلیدی مشارکت مردمی در برنامه‌های احیای تالاب‌ها تأکید شد.
خان‌زنیان لرزید؛

زلزله ۳.۱ ریشتری در غرب شیراز

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر، عصر امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه حوالی منطقه خان‌زنیان در استان فارس را لرزاند؛ تاکنون گزارشی از خسارات احتمالی این زمین‌لرزه اعلام نشده است.
میزبانی استقلال تغییر کرد؛

بازی با شمس‌آذر در شهر قدس برگزار می‌شود

محل برگزاری دیدار تیم‌های استقلال تهران و شمس‌آذر قزوین تغییر کرد و این مسابقه به‌جای ورزشگاه پاس قوامین، در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد.
رزمایش اقتدار ورزش ایران با حضور وزیر ورزش و جوانان و جمعی از ورزشکاران رشته‌های رزمی، همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر در مجموعه ورزشی شیرودی برگزار شد؛ مراسمی که با تأکید بر پایبندی ورزشکاران به آرمان‌های انقلاب اسلامی همراه بود.
فولاد زیر فشار در نیمه نخست؛

خیبر فولاد را غافلگیر کرد

دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و فولاد خوزستان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال، با برتری شاگردان سید مهدی رحمتی در نیمه نخست به پایان رسید؛ دیداری که خیبر با ارائه نمایشی برتر، توانست با یک گل از حریف خود پیش بیفتد.
ابهام در لغو طرح ترافیک؛

جریمه‌های ۲۲ دی حذف می‌شود/جزئیات

با وجود اعلام لغو طرح ترافیک و زوج و فرد در روز ۲۲ دی‌ماه به دلیل آلودگی هوا، برخی شهروندان تهرانی با جریمه ورود به محدوده مواجه شدند؛ موضوعی که حالا مسئولان از حذف این جریمه‌ها و بازگشت مبالغ پرداخت‌شده خبر می‌دهند.
بانک کشاورزی با هدف افزایش پوشش جغرافیایی خدمات بانکی، توسعه افتتاح حساب غیرحضوری و بهبود تجربه مشتریان در سراسر کشور، با دفاتر پیشخوان دولت قرارداد همکاری امضا کرد.
همزمان با دهه فجر، دبیرستان شهید باکری میزبان نمایشگاه «مدرسه انقلاب» شد؛ رویدادی که دستاوردهای علمی، فرهنگی و دفاعی ۴۵ ساله جمهوری اسلامی را در قالب عکس‌نوشته‌ها و پوستر به دانش‌آموزان نشان داد تا مسیر رشد ایران به صورت عینی و مستند ترسیم شود.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود وعده صریح رئیس‌جمهور مبنی بر استفاده از نیروهای متخصص بومی در خوزستان، طی ماه‌های اخیر چند مدیر بومی کنار گذاشته شده و مدیران غیربومی و پروازی جایگزین آنان شده‌اند.
در بیانیه مشترک بنیاد شهید خوزستان مطرح شد:

سپاه نهادی مردمی و حافظ امنیت ملی است

خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، مدیرکل، معاونین، رؤسای ستادی و ادارات شهرستان‌ها و کلیه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با صدور بیانیه‌ای، اقدام خصمانه، غیرقانونی و مغرضانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم و حمایت قاطع خود را از فرماندهان و نیروهای این نهاد انقلابی اعلام کردند.
در گامی مهم برای تقویت هم‌افزایی اقتصادی و اجتماعی شهرستان بناب، محمدحسین قلعه‌ای فرماندار و آیت‌الله سید باقر سیدی بنابی امام جمعه، میهمان مجمع امور صنفی شدند. این دیدار صمیمانه، فرصتی برای شنیدن مستقیم دغدغه‌ها و مطالبات بازاریان و اصناف بود که در آستانه دهه فجر، بر نقش حیاتی خود در پویایی شهر تأکید کردند. این نشست، با هدف تقویت تعامل مستمر مسئولین و تلاش برای رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی برگزار شد.
حضور آیت‌الله باقری بنابی و طلاب حوزه علمیه بناب در سپاه ناحیه بناب

آیت‌الله باقری بنابی: سپاه شجره طیبه انقلاب اسلامی است

در پی اظهارات گستاخانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله باقری بنابی به همراه جمعی از معاونین و اساتید حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر(عج) بناب با حضور در سپاه ناحیه بناب، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام کردند. این حضور معنادار، نمادی از پیوند عمیق حوزه و سپاه و پاسخی قاطع به تحرکات ضدایرانی غرب بود.
در عملیاتی غافلگیرکننده، مأموران مبارزه با قاچاق پلیس بناب، خانه‌ای را که به تونلی برای استخراج ارز دیجیتال تبدیل شده بود، شناسایی کردند. در بازرسی از این کارگاه تولیدی، ۱۲ دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش خیره‌کننده ۳۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد و یک متهم در این رابطه دستگیر گردید. این اقدام ضربه‌ای مهلک به اخلالگران نظم توزیع انرژی در شهرستان بود.
یک رسانه عرب‌زبان گزارش داد که مصر با هدف جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان تهران و واشنگتن، پیشنهاد جدیدی برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ارائه کرده و رایزنی‌های دیپلماتیک و اطلاعاتی در این زمینه ادامه دارد.
هم‌زمان با تقارن ماه شعبان و دهه فجر انقلاب اسلامی، شهرداری تهران مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی را با شعار «تا انقلاب مهدی(عج)» طراحی کرده است که اوج آن در اجتماع بزرگ نیمه‌شعبان ۱۵ بهمن رقم می‌خورد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما معتقدیم امنیت یا برای همه است یا برای هیچ‌کس؛ این معنا ندارد دشمن از پایگاه‌های خود در کشورهای دیگر برای حمله و ضربه زدن به ما استفاده کند. در این شرایط، طبیعتا ما در مبدأ با دشمن درگیر شده و او را در مبدا تهدید خواهیم کرد.
سازمان آگهی های پُرسون