پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت: روستای تاریخی و چهارفصل گیسوم با قدمتی بیش از ۵۰۰ سال، به‌دلیل تعامل انسان و طبیعت و حفظ هویت بومی، برای ثبت جهانی گردشگری انتخاب شده است.
سازمان غذا و دارو از جمع‌آوری فوری کپسول لاغری تقلبی، روغن بادام شیرین و فرآورده سگانوز به دلیل مشکلات کیفی و سلامت‌محور خبر داد و از مردم خواست در صورت مشاهده این محصولات، اطلاع دهند.
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی:

برگزاری ۲۳ دوره تخصصی آموزش صنایع‌دستی با تمرکز بر مناطق کم‌برخوردار در خراسان رضوی

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از برگزاری ۲۳ دوره تخصصی آموزش صنایع‌دستی در سطح استان با اولویت مناطق و روستاهای کم‌برخوردار خبر داد.
رئیس‌جمهور اوکراین با بیان اینکه ضمانت‌های امنیتی از سوی واشنگتن و اروپایی‌ها وجود دارد، تاکید کرد که برخی از آنها علنی نخواهد شد. او همچنین در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکرات با ایالات متحده و کشورهای اروپایی برای پایان دادن به جنگ تقریباً چهار ساله با روسیه به نتیجه واقعی بسیار نزدیک است.
سیدعلی مرعشی اعلام کرد پس از تأیید استطاعت جسمی، آموزش‌های کاروان‌ها آغاز شده و واکسن مننژیت حدود یک ماه پیش از حج در مراکز هلال احمر تزریق می‌شود؛ زائران باید کارت واکسیناسیون خود را همراه داشته باشند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از اجرای هم‌زمان چند برنامه مهم اصلاح نظام اداری شامل تربیت مدیران جوان، راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری، اصلاح نظام پرداخت، ساماندهی نیروهای شرکتی و بهبود وضعیت حقوق بازنشستگان خبر داد.
حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به شناسایی حدود ۲۰۰ گلوگاه فساد توسط سازمان بازرسی، اعلام کرد تمرکز دستگاه قضا بر انسداد بسترهای فساد و جلوگیری از تخلفات اقتصادی گسترده است.
با وجود وعده‌های دولت برای رفع محدودیت انرژی صنایع، تولیدکنندگان سیمان می‌گویند گاز کارخانه‌ها در هفته‌های اخیر قطع شده و همزمان با اعمال کاهش ۴۰ درصدی برق، ناچار به تأمین انرژی از طریق بورس انرژی و با نرخ آزاد هستند شرایطی که به گفته دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان کشور، فشار مضاعفی بر تولید وارد کرده و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی را با چالش جدی مواجه ساخته است.
سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: آقای رئیس‌جمهور باید هر چه زودتر دست به ترمیم کابینه بزند و با شجاعت و جسارت اقدام کند. این ترمیم باید شامل استاندارانی باشد که عملکرد ضعیفی داشته‌اند، وزرایی که نتوانسته‌اند به خوبی عمل کنند و رؤسای سازمان‌هایی که با رئیس‌جمهور هماهنگ نیستند
سازمان آگهی های پُرسون