پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد ردیف مشخصی برای وام ازدواج در نظر گرفته نشده؛ موضوعی که در کنار صف‌های طولانی، بی‌میلی بانک‌ها و زمزمه‌های غیرنقدی شدن این تسهیلات، احتمال حذف یا تغییر اساسی وام ازدواج را پررنگ‌تر کرده و نگرانی زوج‌های در انتظار را افزایش داده است.
با افتتاح ابرپروژه‌ی ۱۳ هکتاری، رکورد مساحت بازار گل تهران را شکست؛ این مجموعه نه‌تنها گره ترافیکی شرق اصفهان را می‌گشاید، بلکه به قطب جدید گردشگری و تفریح خانواده‌های ایرانی تبدیل می‌شود.
زیدآبادی در واکنش به شناسایی سومالی لند از سوی اسرائیل نوشت: شورهای منطقه راه کنترل اسرائیل را عقب نشاندن آن به مرزهای سال 1967 می‌دانند، حرکتی که از سوی نزدیک به تمام کشورهای جهان مورد حمایت است، اما جمهوری اسلامی و گروه‌های متحدش بر سیاست "نابودی اسرائیل" پافشاری می‌کنند.
این مطلب از رئیس ‌جمهور پزشکیان بسیار شنیده شده است که بودجه دستگاه‌های بی‌خاصیت باید قطع شود. سخن بسیار درستی است ولی افسوس که پشتوانه عملی ندارد.
سازمان آگهی های پُرسون