پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مهاجرانی با اشاره به هجوم دشمن به زیرساخت‌های فولاد، پتروشیمی و پل‌ها گفت: دستاوردهای ایران که در روزهای پایانی مورد هجوم قرار گرفت نشان داد چقدر در این کشور کار شده است. پل بی‌ـ‌۱ را چه‌کسی ساخت؟ پژوهشگاه پلاسما و لیزر را چه‌کسی ساخت؟ فرزندان ایران ساختند.
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با تشریح جزئیات اجرای طرح ملی اعتبارسنجی خوابگاه‌های دانشجویی گفت: این طرح به ما در شناسایی وضعیت موجود خوابگاه‌های دانشجویی، رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی و تعیین هزینه پرداختی خوابگاه‌ها متناسب با خدماتی که ارائه می‌شود، کمک خواهد کرد.
سخنگوی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره مهلت ثبت‌نام برای دریافت کالابرگ یک میلیون تومانی که تا ۲۰ فروردین تعیین شده بود،توضیحاتی داد.
رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزشی تاکید کرد؛

بازگشایی متفاوت مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۵

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، گفت: وقایع جنگ رمضان از جمله شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و دانش‌آموزان میناب، ضرورت بازگشایی متفاوت مدارس در مهر ۱۴۰۵ با محوریت فرهنگ ایثار و مقاومت را نمایان می‌سازد.
محسنی‌ اژه‌ای با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد انشقاق در کشور؛

زهی خیال باطل!؛ اتحاد ملی ما دیواره‌ی محکمِ سربه‌فلک‌کشیده مقابل دشمن است

رییس قوه قضاییه گفت: دشمن مترصد است اهدافی که در تجاوز و جنگ و مذاکره به آن نرسید را با ایجاد انشقاق و تفرق، حاصل کند. زهی خیال باطل! اتحاد ملی ما سد مستحکم و مرصوص و دیواره‌ی محکمِ سربه‌فلک‌کشیده مقابل دشمن است.
سردار اسدی گفت: به صراحت به آمریکایی‌ها می‌گوییم اینجا ونزوئلا نیست که شما بتوانید منابعش را غارت کنید؛ زیرا نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت بزرگ ایران مقابل شما خواهند ایستاد.
با پایان جنگ ۴۰ روزه و آغاز آتش‌بس، بخش صنعت ایران در حالی به مسیر بازگشت حرکت می‌کند که تأمین مواد اولیه، ثبات بازار و هماهنگی سیاست‌گذاری‌ها به مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان تبدیل شده است.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت: کوتاهی و قصور در تدوین سریع رژیم جدید تنگه هرمز می‌تواند تبعات و توطئه‌هایی همچون ائتلاف جهانی علیه ایران داشته باشد و باید کار هر چه زودتر نهایی شود .
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس گفت: تحرکات دشمن در منطقه و نقل و انتقال‌هایی که به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دارد تحت کنترل و رصد کامل نیروهای مسلح ایران است.
سازمان آگهی های پُرسون