پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد که یارانه مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ۱۴۰۵ به مبلغ ۱۱۱ هزار و ۲۰۷ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۱۹۵ هزار نفر در دهک‌های اول تا سوم کشور واریز و قابل برداشت است. این مبلغ با در نظر گرفتن کسر اقساط وام‌های سرپرستان وام‌گیرنده محاسبه شده است.
گل‌گهر صدر جدول را تصاحب کرد:

پرسپولیس مقابل شاگردان تارتار شکست خورد

در هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم گل‌گهر سیرجان با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل پرسپولیس پیروز شد و با کسب ۳۶ امتیاز موقتاً به صدر جدول رسید، در حالی که پرسپولیس با ۳۴ امتیاز یک پله سقوط کرد و در رده پنجم باقی ماند.
عباس خطیبی در همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی راهگذرهای ریلی با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل ریلی گفت: تکمیل کریدورهای ریلی کشور بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر نیازمند سرمایه‌گذاری حدود ۶.۲ میلیارد یورو است و صاحبان معادن، شرکت‌های تجاری و پیمانکاران می‌توانند به عنوان سرمایه‌گذار وارد این حوزه شوند.
سه حادثه ترافیکی جداگانه امروز شنبه ۲۵ بهمن در محورهای مرودشت، نی‌ریز و داراب استان فارس رخ داد که در مجموع ۱۵ مصدوم بر جای گذاشت؛ مصدومانی که بخشی از آن‌ها به مراکز درمانی منتقل و تعدادی نیز به‌صورت سرپایی مداوا شدند.
پیش‌بینی اتفاقات این هفته؛

فال این هفته را از دست ندهید

اگر قصد دارید این هفته تصمیم مهمی بگیرید یا رویدادی سرنوشت‌ساز برگزار کنید، بد نیست نگاهی به پیش‌بینی‌های فال هفتگی بیندازید. گاهی یک نشانه کوچک می‌تواند شما را از یک دردسر بزرگ دور کند یا فرصتی طلایی را پیش رویتان بگذارد.
در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر والیبال مردان، تیم‌های فولاد سیرجان و مهرگان نور به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی سه بر یک مهرگان به پایان رسید؛ نتیجه‌ای که می‌تواند صدر جدول را تحت تأثیر قرار دهد.
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه اختتامیه جشنواره موسیقی فجر با اشاره به ورود هوش مصنوعی به عرصه موسیقی، آن را فرصتی قابل مدیریت دانست و از برنامه‌های وزارتخانه برای حمایت از موسیقی نواحی، تقویت سرود و دائمی شدن دبیرخانه جشنواره خبر داد.
نمایندگان مجلس در جریان بررسی بخش منابع لایحه بودجه ۱۴۰۵، نرخ مصارف انرژی مازاد بر الگوی مصرف را به‌صورت پلکانی افزایش دادند؛ مصوبه‌ای که بر اساس آن، برق مصرفی بخش تجاری در سطوح بالای مصرف تا ۳۰۰ درصد هزینه تأمین محاسبه خواهد شد.
دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از روز شنبه 25 بهمن‌ماه ۱۴۰۴ آغاز و تا روز دوشنبه‌27 بهمن ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک تجارت از این فرصت بهر‌ه‌مند شوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی از امکان افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده تا سقف ۱۵ درصد خبر داد و همزمان تأکید کرد که می‌توان برای اقشاری که سقف مصرف آن‌ها تا ۵۰ میلیون تومان است، نرخ مالیات را صفر در نظر گرفت؛ پیشنهادی که در صورت اجرا می‌تواند ساختار اخذ مالیات در کشور را هدفمندتر کند.
با صدور حکمی، محمد بابایی به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان منصوب شد و مأموریت یافت در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی این فدراسیون اقدام کند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵، نرخ ارز مبنای محاسبه حقوق ورودی سایر کالاها را تعیین کردند؛ بر اساس این مصوبه، میانگین نرخ ارز بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در بازار مورد تأیید بانک مرکزی ملاک عمل خواهد بود.
تیم فوتبال مس رفسنجان در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر با برتری ۲ بر صفر مقابل پیکان، سه امتیاز ارزشمند کسب کرد؛ دیداری که با اخراج زودهنگام بازیکن پیکان عملاً به سود شاگردان مجتبی جباری تغییر مسیر داد.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور از ثبت‌نام ۱۴ هزار و ۴۴۰ داوطلب در دومین روز ثبت‌نام هفتمین دوره شورای اسلامی روستا خبر داد و اعلام کرد که مهلت ثبت‌نام روزانه تا ساعت ۱۸ تمدید شده است. همچنین ۱۰ استان بیشترین آمار ثبت‌نام را به خود اختصاص داده‌اند.
غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق، جزئیات مصوبات جدید در خصوص حقوق ورودی کالاها برای سال آینده را تشریح کرد. بر اساس این مصوبات، حقوق گمرکی خودرو ۴ درصد تعیین شد و مابقی (سود بازرگانی) در اختیار دولت قرار گرفت؛ همچنین حقوق گمرکی گوشی‌های بالای ۹۰۰ یورو ۳۰ درصد تعیین شد. وی همچنین خبر داد که نرخ ارز محاسبه حقوق ورودی سایر کالاها بر اساس متوسط نرخ ارز بهمن ۱۴۰۴ ثابت خواهد ماند تا از نوسانات بازار در سال آینده جلوگیری شود.
دکتر عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان، از آغاز نخستین کارآزمایی بالینی ژن‌درمانی در این مجموعه خبر داد و اظهار امیدواری کرد نتایج اولیه این مسیر پژوهشی تا پایان امسال یا اوایل سال آینده اعلام شود. وی همچنین بر نقش اساسی دانش پایه سلولی و ژنتیکی در درمان بیماری‌های پیچیده و اهمیت جشنواره دانش‌آموزی رویان در پرورش محققان آینده در علوم نوین تأکید کرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که استان البرز و شهرستان اشتهارد به دلیل حجم بالای خدمات، از سهمیه کاهش ۱۵ درصدی نیروهای اداری در برنامه هفتم مستثنی شده‌اند. وی همچنین تأکید کرد که کلیه خدمات اداری باید در سطح شهرستان ارائه شود و فرآیندها نباید به مرکز استان ارجاع داده شوند.

در رقابت‌های ووشوی ساندا و تالو که در استان البرز برگزار شد، تیم تهران با کسب ۵ طلا و یک برنز مقتدرانه به مقام قهرمانی دست یافت. نفرات برتر راه یافته به اردوی انتخابی تیم ملی که از فروردین ۱۴۰۵ آغاز می‌شود، مشخص شدند.

سردار ولایتمدار(آبنوش) رئیس مجمع نمایندگان قزوین:

خدمت به مردم، اولویت اصلی مجلس است

سالار ولایتمدار آبنوش، رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین، در جمع مردم مؤمن و انقلابی اقبالیه با تأکید بر حضور پرشور ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن، آن را تجدید بیعت مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و هم‌زمان بر پیگیری فوری مشکلات شهری این شهر، از جمله ارتقای تقسیمات کشوری، تکمیل رمپ اتوبان و تسریع در رفع مشکلات فاضلاب، تأکید کرد.
آیت الله حسین مظفری نماینده ولی فقیه در استان امام جمعه قزوین در خطبه های نماز جمعه امروز گفت: حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را در محاسباتش ناکام گذاشت و هشدار داد مراسم چهلم جانباختگان فتنه اخیر نباید به فرصتی برای سوءاستفاده دشمن تبدیل شود.
در پیام تقدیر امام جمعه موقت شهر اقبالیه مطرح شد:

حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن‌شکن بود

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا صادقی، امام جمعه موقت شهر اقبالیه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با قدردانی از ملت ایران به‌ویژه مردم ولایتمدار اقبالیه به‌دلیل حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حماسه را نماد عزت ملی و پاسخی قاطع به توطئه‌های دشمنان دانست.
سازمان آگهی های پُرسون