پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در چند روز گذشته پیش‌بینی‌هایی حاکی از اینکه تجاوز دیگری علیه ایران در دستور کار آمریکا و اسرائیل قرار گرفته، در حال افزایش است. ترامپ هشت روز قبل با حداکثر بی‌مسئولیتی، اصلاحاتی را که ایران در متن تفاهم‌نامه مورد بحث پیشنهاد کرده بود، «غیرقابل قبول» خواند و پس از آن خبری دال بر تلاش آمریکا برای ادامه کار با ایران نشنیده‌ایم.
اخبار ضد و نقیض مربوط به سفر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به امارات در ایام جنگ 40روزه آمریکا و این رژیم علیه ایران، چند روز است که در صدر موضوعات مطرح شیخ‌نشین امارات و سایر شیخ‌نشین‌های جنوب خلیج فارس قرار دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین در گفت‌وگو با پُرسون مطرح کرد؛

وحید انتظاری: حمایت معیشتی ادامه دارد؛ کالابرگ تقویت شد، کارت امید مادران فعال شد+فیلم

وحید انتظاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین در گفت‌وگو اختصاصی با خبرنگار پرسون از اجرای ۵ طرح حمایتی دولت در استان خبر داد که شامل افزایش کالابرگ، پرداخت ۲ میلیون تومان ماهانه به مادران، بیمه بیکاری کارگران، پرداخت ۱۶۳ میلیارد تومان وام مشاغل خانگی و اجرای طرح "یسنا" برای مقابله با سوءتغذیه می‌شود.
همزمان با ۲۷ اردیبهشت‌ماه و در آستانه روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات، ۱۹۱ پروژه مخابراتی در سطح استان خوزستان با سرمایه‌گذاری بیش از یک‌هزار و ۶۳۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
گزارش حمایت‌های بانک تجارت از جوانان ایرانی همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا (س)؛

31 هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بانک تجارت، در خدمت تحکیم بنیان خانواده

بانک تجارت همزمان با فرارسیدن سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) و روز ازدواج، از اعطای 31 هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در قالب 12 هزار و 340 فقره به زوج‌های جوان ایرانی از ابتدای سال تا 27 اردیبهشت 1405 خبر داد.
تفاهم‌نامه همکاری همراه اول و پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، زمینه استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی اپراتور و اجرای پژوهش‌های مشترک در حوزه هوش مصنوعی برای کاهش زمان صدور هشدارهای زلزله را فراهم می‌کند.
در راستای بهبود ارائه خدمات و تسهیلات به مشتریان تغییراتی در طرح نیک وام بانک ملت صورت گرفت و مبلغ تسهیلات قرض الحسنه بدون ضامن برای مشتریان دارای رتبه اعتباری A و B از یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال افزایش یافت.
بانک مرکزی اعلام کرد نسخه اولیه سامانه ناظر بر معاملات برخط طلا و نقره به شکل قابل توجهی از بروز تخلفاتی مانند خالی‌فروشی در پلتفرم‌ها جلوگیری کرده و شفافیت معاملات را افزایش می دهد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: اینترنت و ارتباطات دیجیتال امروز نه فقط بر اقتصاد و آموزش، بلکه بر سلامت مردم نیز اثر مستقیم دارند و سیاست‌گذاری در این حوزه باید با دقت، عقلانیت و نگاه به منافع عمومی انجام شود.

نخست‌وزیر پاکستان امروز -دوشنبه- اعلام کرد: تلاش‌های میانجیگری برای دستیابی به توافق بین آمریکا و ایران ادامه دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) با تاکید بر نقش سازنده روابط پکن و مسکو در ثبات راهبردی جهان و تحقق عدالت بین‌المللی از ارتقای سطح این روابط در آینده نزدیک خبر داد.

سازمان آگهی های پُرسون