پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

محمدموفق، از دستیاران کارگردان و برنامه‌ریزان قدیمی سینما که چندی قبل هم در بیمارستان بستری بود از دنیا رفت.
اصفهان با پروژه‌های زیست‌محیطی جاه‌طلبانه، از تصفیه‌خانه‌های دانش‌بنیان تا نیروگاه خورشیدی و ایستگاه شارژ برقی، آینده‌ای پاک را رقم می‌زند.
رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که از ۱۶ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه، محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی مانند کرج-چالوس، هراز و فیروزکوه و همچنین برخی جاده‌های جنوبی اعمال می‌شود. این اقدام با هدف افزایش ایمنی و جلوگیری از ترافیک سنگین انجام شده است.
همزمان با روزهای جنگ و موشکباران، ۶۳۰ هزار ایرانی با وجود لغو پروازها، سختی مسیر و ناامنی، زندگی دور از وطن را رها کردند و به کشور بازگشتند؛ روایتی از دل‌کندنی که در نهایت به یک جمله ختم شد: «باید برمی‌گشتیم.»
روزنامه فایننشال تایمز با اشاره به طرح‌های «دونالد ترامپ» از جمله ایجاد طاق نصرت در واشنگتن و ساخت سالن رقص در کاخ سفید، او را فردی توصیف می‌کند که به شکوه سلطنت علاقه دارد و آرزوی حکومتی خودکامه را در سر می‌پروراند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های طرح «نوی‌پو» بانک کشاورزی، این روش نوین تامین مالی را راهکاری موثر در تقویت تولید و ایجاد تحرک در بخش‌های اقتصادی دانست.
قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت در بازدید از خطوط تولید شرکت استام صنعت عنوان کرد؛

گام بلند بانک تجارت در حمایت از زنجیره تامین صنعت خودرو

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت در بازدید از واحد تولیدی و قطعه سازی "شرکت استام صنعت"، از ظرفیت‌های بالای بانک تجارت در تقویت توان تولید و تامین قطعات و تکمیل کننده های اصلی صنعت خودرو خبر داد.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، بار دیگر با استناد به دریافت یک «پاکت فوق محرمانه»، جلسه دادگاه را ترک کرد. این اقدام او در حالی انجام شد که پیش‌تر نیز با بهانه‌های مشابه از حضور در محضر قضات خودداری کرده بود.
رئیس قوه قضاییه در نشست با جمعی از مقامات قضایی

به بهانه اقتضائات جنگی، مجوز عدول از شرع و قانون صادر نشود

رئیس قوه قضاییه گفت: شرایط جنگی و اقتضائات آن، قطعاً سبب نخواهد شد تا ما شرع و قانون و عدل و انصاف را زیرپا بگذاریم؛ این مفاهیم برای ما مقدس و واجب هستند.
کریل دیمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه، نسبت به گسترش تبعات اختلال در تنگه هرمز هشدار داد و معتقد است بحران فعلی در صنعت هواپیمایی و افزایش قیمت سوخت، نشانه‌ای از تنش‌های خطرناک‌تر در سایر بخش‌های جهان است.
احمد زیدآبادی، فعال اصلاح‌طلب، مذاکرات ایران و آمریکا را به قلب یک مریض سکته‌ای در اتاق عمل تشبیه کرد که امروز علائم حیاتی بهتری دارد، اما نتانیاهو و بن‌زاید در تلاش برای ایستاندن آن هستند.
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه به دنبال تغییر در کنکور نیستیم، گفت: اعمال هرگونه تغییر در مصوبات کنکور، باید در زمان ثبت‌نام به داوطلبان اطلاع‌رسانی شود؛ بنابراین تغییر در کنکور امسال معنایی ندارد.
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه به دنبال تغییر در کنکور نیستیم، گفت: اعمال هرگونه تغییر در مصوبات کنکور، باید در زمان ثبت‌نام به داوطلبان اطلاع‌رسانی شود؛ بنابراین تغییر در کنکور امسال معنایی ندارد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، جلب اعتماد سهامداران خرد و کلان را مهم‌ترین اولویت دانست و تأکید کرد که این کمیسیون بر بازگشایی کامل بازار سرمایه و جلوگیری از متضرر شدن سهامداران اصرار دارد.
سازمان آگهی های پُرسون