پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران برای هفته جاری (۱۱ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۵) اعلام شد.
طبق اعلام خبرنگار سرشناس ایتالیایی سرمربی سابق بورنموث به عنوان سرمربی جدید لیورپول انتخاب شده است.

بررسی طرح اصلاحیه نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حمل‌ونقل عمومی تهران در جلسه شورای شهر به نتیجه نرسید و تصمیم‌گیری درباره آن به جلسه آینده موکول گردید.
بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال، مقامات آمریکایی در تلاش هستند تا عمان را تحت فشار قرار دهند تا در مناقشات منطقه‌ای با ایران، از سیاست بی‌طرفی فاصله گرفته و موضع مشخصی اتخاذ کند.
شبکه خبری الجزیره گزارش داد که دولت قطر در راستای تلاش‌های منطقه‌ای جهت برقراری آتش‌بس و کاهش تنش‌ها در لبنان، طی روزهای اخیر و همزمان با تحولات میدانی، سطح رایزنی‌های دیپلماتیک خود را به شکل محسوسی افزایش داده است.
معاون وزیر خارجه ایران با رد ادعای صلح‌طلبی رئیس‌جمهور آمریکا درباره منصرف کردن نتانیاهو از حمله به بیروت، تأکید کرد که این ادعاها تنها مؤید نقش مستقیم واشنگتن در مدیریت تجاوزات رژیم صهیونیستی است.
معاون اول رئیس‌جمهوری با حضور در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری، درباره سیاست‌ها، فعالیت‌ها و پروژه‌های این نهاد در زمینه توانمندسازی روستاها گفت‌وگو کرد. محمدرضا عارف در این نشست با اشاره به نحوه اجرای طرح‌های توسعه‌ای، اظهار داشت که توسعه روستایی در برخی موارد به‌صورت سلیقه‌ای اجرا شده است.
هدف ارتقای عدالت در سلامت و ارائه خدمات تخصصی، صبح امروز ۱۲ خرداد ۱۴۰۵، دو پایگاه جدید اورژانس بانوان در شهرستان‌های خمینی‌شهر و نجف‌آباد رسماً افتتاح و به شبکه امدادی استان پیوستند
بانک کشاورزی در نودوسومین سال فعالیت خود، طی یک سال منتهی به خرداد ۱۴۰۵ با پرداخت بیش از ۲۶۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات و تأمین مالی ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات خرید تضمینی گندم، نقش مؤثری در حمایت از تولید، اشتغال و امنیت غذایی کشور ایفا کرده است.
ایهود باراک، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی تند، کابینه کنونی به ریاست بنیامین نتانیاهو را «فریبکار» توصیف کرد. وی هشدار داد که رویکرد نتانیاهو، اسرائیل را به یکی از خطرناک‌ترین موقعیت‌های تاریخی که تاکنون با آن روبرو شده، سوق می‌دهد.
سازمان آگهی های پُرسون