پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

همزمان با ایام محرم، کمپین پیش‌بینی جام جهانی در اپلیکیشن «همراه من» جایزه‌ای متفاوت برای کاربران در نظر گرفته است؛ به‌گونه‌ای که در هر مسابقه تیم ملی ایران، سه نفر به قید قرعه برنده کمک‌هزینه سفر به عتبات عالیات خواهند شد.
اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش ۱ تا ۲ درجه‌ای دمای هوای این استان از امروز خبر داد. بر اساس پیش‌بینی‌ها، این افزایش نسبی دما تا روز شنبه ۳۰ خرداد ادامه خواهد داشت.
محمدرضا عارف در پیامی به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، ضمن تبریک پیروزی تاریخی و راهبردی کشور در دستیابی به توافق مقتدرانه، این دستاورد را مرهون هدایت‌های حکیمانه معظم‌له و ایستادگی ملت ایران دانست.
مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی:

بهتر بود جنگ با ایران اصلاً آغاز نمی‌شد

تامر هیمن، رئیس سابق اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی، با اعتراف به بی‌نتیجه بودن تجاوز علیه ایران گفت: توافق اخیر میان ایران و آمریکا ثابت کرد که اهداف جنگ محقق نشده است و اساساً شروع این جنگ اشتباه بود.
وزیر امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی، با اشاره به اعلام رسمی یادداشت تفاهمی میان ایران و آمریکا برای توقف درگیری‌ها، تهدید کرد که این رژیم به زودی جنگی را علیه سوریه آغاز خواهد کرد.
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خبر داد: ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به مناسبت برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم، برای تسهیل در جابه‌جایی عزاداران و شرکت‌کنندگان، خدمات ویژه‌ای را در مسیرهای منتهی به محل مراسم ارائه خواهد کرد.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، و شیخ جراح جابر الأحمد الصباح، همتای کویتی وی، بعد از ظهر امروز پنجشنبه در تماسی تلفنی، آخرین تحولات مربوط به یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، مسائل منطقه‌ای و روابط دوجانبه را مورد بحث و رایزنی قرار دادند.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پس از اظهارات «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مبنی بر مقایسه اسرائیل با رژیم آپارتاید، تل‌آویو روابط خود را با وی قطع خواهد کرد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی تهران، آسمان تهران در ۵ روز آینده صاف است و دمای هوا تا روز یکشنبه به صورت تدریجی افزایش می یابد.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ توسط روسای جمهور ایران و آمریکا استقبال و خاطرنشان کرد که اکنون در بحث‌های فنی برای اجرای این توافق مشارکت خواهد کرد.

مسعود پزشکیان با اشاره به امضای سند توافق ایران و ایالات متحده آمریکا، آن را «سندی تاریخی و پیامی از ایران مقتدر» توصیف کرد و تأکید داشت که صلح تنها در سایه احترام متقابل تحقق خواهد یافت.
مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت ۲۵۴۴ فقره وام قرض‌الحسنه ودیعه به خانوارهای آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی سوم خبر داد و اعلام کرد تاکنون ۱.۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد ۴ درصد و سقف ۷۰۰ میلیون تومان برای حمایت از متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.
سازمان آگهی های پُرسون