پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی ۱۴۰۴ در ۲۱۴ رشته مختلف گفت: تاکنون بیش از ۳۸ هزار داوطلب در جلسات مصاحبه مجازی شرکت کرده‌اند؛ فرآیندی که با هدف ارتقای عدالت آموزشی و کاهش هزینه‌ها به‌صورت متمرکز و فناورانه در حال اجراست.
سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: بهره گیری از فرصت نمایشگاه صنایع دستی برای برندسازی و تقویت برند محصولات استان در این حوزه، مستلزم برنامه ریزی دقیق و حضور پررنگ و موثر شهرهای جهانی در غرفه های مجزا و جذاب و شکیل است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا اعلام کرد؛

هشدار جدی به زائران اربعین درباره حمل مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۹۵ تُن انواع مواد مخدر، شناسایی و انهدام صدها باند قاچاق، دستگیری ده‌ها قاچاقچی سرشبکه و اجرای گسترده‌ترین عملیات‌ مقابله‌ای در فضای حقیقی و مجازی طی چهار ماه گذشته خبر داد و گفت: در همین راستا ریشه یکی از خشن‌ترین باندهای مسلح موادمخدر در کویر برای همیشه خشکانده شد.
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر، با هدف ارتقای سلامت و ایمنی زائران اربعین، از راه‌اندازی دستیار هوشمند سلامت‌یار اربعین در اپلیکیشن بله خبر داد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از اتمام قریب به ۹۷ درصد مرمت واحدهای دارای خسارت جزئی در جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: با اقدامات فوری شهرداری، حدود ۱۶۰۰ نفر در هتل‌های پایتخت اسکان داده شدند و عملیات بازسازی بر اساس اولویت در حال انجام است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان خبر داد:

تعزیرات گیلان ضربه سنگین به متخلف بزرگ آرد وارد کرد

مرتضی امینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گیلان، اعلام کرد متهم این پرونده به دلیل عدم ارائه مدارک قانونی و احراز تخلف، علاوه بر الزام به توزیع آرد به ارزش ۸۶ میلیارد ریال در شبکه رسمی، به پرداخت جزای نقدی بیش از ۲۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال محکوم شده است.
سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان خبر داد:

۳۶۰ نقطه خطرناک در سواحل گیلان/ ناجیان آماده، حقوق معوقه در راه

با افزایش چشمگیر حضور گردشگران در سواحل گیلان، علی فتح‌اللهی، سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، از فعال بودن ۱۸ طرح سالم‌سازی دریا و شناسایی ۳۶۰ نقطه خطرآفرین خبر داد. او با تأکید بر لزوم استفاده شهروندان از شناگاه‌های مجاز، از حضور مداوم نیروهای امدادی در سواحل و پیگیری برای پرداخت حقوق معوق ناجیان غریق خبر داد.
در پی تشدید خشکسالی و گرمای بی‌سابقه در شهرستان ارسنجان، امین ابراهیمی، کنشگر محیط زیست، با اقدام خودجوش در آبرسانی به آبشخورهای حیات وحش، گامی مؤثر برای حفظ گونه‌های جانوری منطقه برداشت.
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران درباره چرایی تغییر زمان آلودگی هوا در این استان گفت: جنس آلودگی در این کلانشهر متفاوت است به طوری که در زمستان آلودگی هوا به دلیل وارونگی هوا و منابع تولید و انتشارآلاینده شهری همچون تردد خودروها است اما در تابستان عوامل و منابع آلودگی هوا تا حدی متفاوت است.
در یک عملیات غافلگیرانه در پارک ملی بختگان، مأموران یگان حفاظت محیط زیست موفق به دستگیری شکارچی غیرمجازی شدند که دو رأس بره میش را شکار کرده بود. کشف اطلاعاتی از تلفن همراه او، ابعاد تازه‌ای به این پرونده بخشید.
وزیر نیرو گفت:با وجود کاهش ظرفیت تولید نیروگاه‌های آبی، با مدیریت هوشمند و استفاده از ظرفیت‌های موجود، مصرف برق را کنترل کردیم و موفق شدیم منحنی تولید و مصرف را به هم نزدیک کنیم.
سازمان آگهی های پُرسون