پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نبی اله عشقی ثانی فعال اجتماعی طی یادداشتی نوشت؛

نقش مردم در حل مسائل کشور

هر چقدر جهان به سوی رشد و توسعه جلو می رود ضرورت شنیدن صدای مردم و مشارکتشان در چگونگی اداره امور جامعه واضح تر می شود تا بدان حد که اندیشمندان بسیاری با زبان های متفاوت به نقش و جایگاه مردم در تصمیم گیری ها و اداره امور کشورها تاکید ورزیده اند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا هرگز از تکرار اتهامات و دروغ‌های رژیم صهیونیستی در خصوص سرقت کمک‌ها توسط حماس خسته نمی‌شود و حماس نیز هرگز از رد و تکذیب آنها خسته نخواهد شد.
متهم ردیف اول نیز که به قصاص محکوم شده بود بارها در جلسات دادگاه منکر حضورش در صحنه جرم می‌شد. با این حال و با گذشت حدود دو سال، رسیدگی قضایی به پرونده پایان یافته و اولیای دم خواستار مجازات جایگزین برای محکوم به قصاص شده‌اند.
در مهران، هوا بوی کربلا می‌دهد؛ مرزی که این روزها نه فقط نقطه‌ای جغرافیایی، که دروازه‌ای به آسمان شده است. از ابتدای ماه صفر، صدها هزار زائر دل به جاده سپرده‌اند و با پای پیاده و اشکی در چشم، عازم دیاری‌اند که دل‌ها سال‌هاست در آن جا مانده.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی با اعلام ورود موج جدید گرما از اواسط هفته آینده، از افزایش قابل‌توجه دمای هوا در بیشتر مناطق کشور خبر داد. بر اساس این پیش‌بینی، اهواز در روزهای آینده با دمایی نزدیک به ۵۰ درجه، گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود.
نماینده نائین در مجلس با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، گفت: انسجام ملی از دستاوردهای بزرگ این دوران بوده و همه باید تلاش کنیم این انسجام حفظ شود و از تفرقه پرهیز کنیم.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: بر اساس مقررات و آیین‌نامه‌های جاری، ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت یا تمدید گواهینامه رانندگی الزامی نیست و تنها در موارد خاص و با تشخیص تخصصی، ارجاع به روان‌پزشک یا روان‌شناس انجام می‌شود.
حزب‌الله لبنان اینک می‌تواند جنگی که در روز ۶ آذر متوقف کرده را با قدرت بیشتری از سر بگیرد و همان بلایی که اسرائیل را در روز سه‌شنبه ۶ آذر وادار به پذیرش آتش‌بس کرد، بر سر این رژیم وارد کند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران عنوان کرد؛

کاهش چشمگیر تصادفات فوتی در تهران

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از کشته و زخمی شدن ۲ نفر در تصادفات هفته اول مرداد ماه خبر داد.
پس گرفتن لایحه موسوم به مقابله با اخبار خلاف در فضای مجازی علاوه بر اینکه ویژگی مثبت دولت را نشان داد، موجب شد یکی از اختلاف‌های رویکردی در ایران در موضوع سیاست و تصمیم‌گیری به خوبی آشکار شود.
سازمان آگهی های پُرسون