پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

با محاصره دریایی در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مسیرهای ترانزیت کالاهای اساسی کشور به‌سرعت در حال جایگزینی است و در هفته جاری اولین محموله خوراک دام و طیور از بنادر دریای خزر وارد ایران شده است.
در موقعیت جنگی و دفاعی از کشور که تیم مذاکره از سوی عالی‌ترین نهاد یعنی شورای عالی امنیت ملی با تأیید آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر عزیز برگزیده شده‌اند، نغمه‌های ناسازی کوک می‌شود که، «بله! ما الان رسیده‌ایم پشت خیمه معاویه و عده‌ای دارند خیانت می‌کنند!»
سید محمدعماد اعرابی در کیهان نوشت:

پایان جنگ در میدان جنگ

حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در خرداد و اسفند 1404 و آتش‌بس‌های موقت تیر 1404 و فروردین 1405 را نیز باید در همین چهارچوب ارزیابی کرد. آنها پس از شکست و ناامیدی از دستیابی به هدف ایده‌آل‌شان در تغییر نظام ایران به دنبال تضعیف توانمندی‌های ایران و تخریب متناوب دارایی‌های ایران هستند تا کشور را در یک چرخه دائمی بازسازی نگه دارند و وقت و منابع مالی ایران را به این چرخه مصروف کنند.
محاصره دریایی ایران از سوی آمریکا، نقض صریح آتش‌بس ادعایی است. بنابراین بستن باب‌المندب به روی کشتی‌های آمریکایی و کشورهای همپیمان با آمریکا و مخصوصاً رژیم صهیونیستی، حق مسلم و عکس‌العمل قانونی و پذیرفته شده جبهه مقاومت است.
محسن راجی اسدآبادی؛‌ پژوهشگر اقتصاد بخش عمومی و مدرس دانشگاه نوشت:

ترامپ در تله پولانی

جهان در حالی وارد دوره‌ای تازه از بازآرایی قدرت شده که بسیاری از معادلات تثبیت‌شده نظم بین‌الملل، زیر فشار سیاست‌های دونالد ترامپ فرو ریخته‌اند. آنچه قرار بود با شعار «اول آمریکا» به احیای برتری واشنگتن بینجامد، در عمل به تله‌ای خودساخته بدل شد؛ تله‌ای که با تخریب اعتماد، تضعیف نهادهای چندجانبه و گسترش اقتصاد سیاسی ترس، نه‌تنها آمریکا را در مسیر انزوا قرار داد، بلکه بلوک‌های رقیب و الگوهای تازه حکمرانی را نیز تقویت کرد. اکنون پرسش اصلی این است: آیا ترامپ ناخواسته آغازگر پایان نظم آمریکامحور شد؟
در نشستی با حضور مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و نمایندگان کانون عالی کارگران بازنشسته، مسائل مربوط به جامعه بازنشستگی و به طور خاص، راهکارهای تأمین منابع مالی جهت اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مورد بررسی قرار گرفت.
معاون حل اختلاف دادگستری استان همدان اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴، از مجموع ۶۴ هزار پرونده قابل سازش در شوراهای حل اختلاف این استان، ۱۷ هزار و ۵۰۰ پرونده با موفقیت به سازش منجر شده است. حوزه قضایی سردرود با ۵۶ درصد سازش، رتبه بالایی در سطح کشور کسب کرده است.
غلامرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس، اعلام کرد که طرح نظام رتبه‌بندی معلمان با بودجه ۵۰ هزار میلیارد تومانی به مرحله اجرا درآمده است و تاکنون حدود ۷۰ درصد رضایتمندی را میان معلمان ایجاد کرده است.
این روزنامه نوشت رئیس‌جمهور آمریکا در موقعیتی گرفتار شده که گزینه‌هایش محدود است؛ چه با تشدید تنش و چه با عقب‌نشینی، باید بهای سنگینی بپردازد.
گزارشی با استناد به تحولات جنگ اخیر تأکید می‌کند که حملات نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران قادر به توقف برنامه این کشور نیست، چرا که دانش بومی هسته‌ای ایران به هیچ وجه قابل نابودی نیست.
گسترش شتابان هوش مصنوعی و اتوماسیون، چشم‌انداز بازار کار جهانی را به کلی تغییر داده و طبق پیش‌بینی‌ها، تا ۳۰۰ میلیون شغل در معرض تأثیرات جدی این تحول قرار دارند.
سازمان آگهی های پُرسون