پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: از همین الان که فرصت است یعنی از بیست و هفتم تا زمان انتخابات، سه ماه مهلت برای ثبت‌نام رسمی احزاب و جبهه‌ها داریم. نباید منتظر بمانند تا این سه ماه سپری شود؛ بلکه باید از همین امروز مجوزهای خود را به‌روز کنند تا حزبی محروم از ارائه لیست انتخاباتی نشود.
در واکنش به اقدام وزیر امور خارجه لهستان در همکاری با یک گروه آمریکایی- صهیونیستی برای اجرای نمایش ضدایرانی در پارلمان انگلیس، رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» به مناسبت نخستین سالروز شهادت «یحیی السِنوار» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس و فرمانده نبرد «طوفان الاقصی»، اعلام کرد شعله «طوفان الاقصی» خاموش نخواهد شد و خون رهبران شهید، مسیر مقاومت را برای نسل‌های آینده استوارتر می‌سازد.
وزیر خارجه روسیه در واکشن به احتمال اتحاد روسیه و آمریکا برای متقاعد کردن چین به پیوستن به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای، گفت که مسکو هرگز با واشنگتن علیه پکن ائتلاف تشکیل نخواهد داد.
رئیس‌جمهور در بخشی جنجالی از سخنان خود در سفر به اصفهان، انگشت اتهام را از سمت نیروهای خارجی برداشت و متوجه مدیران داخلی کرد: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم؛ مقصر ما مدیران، مسئولان، سیاستمداران و قانونگذران هستیم، مقصر آمریکا نیست. اگر هر گیری وجود دارد ما تقصیر داریم؛ اینکه دیگران چه کردند مهم نیست، باید ببینیم خودمان چه کردیم؟
رئیس‌جمهور گفت: هدف آموزش، باید پرورش نسلی باشد که دانش و تجربه جهانی را برای آبادانی ایران به کار گیرد. رفتن برای آموختن لازم است اما بازنگشتن و خدمت نکردن به مردم خود، فاجعه است.
پزشکیان رئیس جمهوری دقایقی پیش وارد اصفهان شد و قرار است امروز پنجشنبه ۲۴ مهرماه در چندین رویداد ملی و بین‌المللی شرکت کند.
دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، دقایقی پیش وارد اصفهان شد تا سه رویداد بزرگ، شامل کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه، مسابقات ملی مهارت و جشنواره خیران مدرسه‌ساز را افتتاح کند.
محسن هاشمی درباره صحبت‌های دیروز رییس‌جمهور در خصوص روند مخرب رفتارهای افراطیون در کشور می‌گوید: «صحبت‌هایی که آقای پزشکیان درباره آسیب‌های تندروی و افراط به درستی مطرح کرده‌اند، موضوع جدیدی نیست . بیش از 45 سال است که این مشکل در ایران وجود دارد. نخستین نمونه‌های این تندروی‌ها با ترورهای فرقان آغاز شد و بخشی از مهم‌ترین ظرفیت‌های کشور (از جمله آیت‌الله مطهری) را از ایران گرفت.
در هفته‌های گذشته فعالسازی اسنپ بک توسط سه کشور فرانسه، آلمان و بریتانیا، منجر به احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شد، که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آن را «نقطه عطفی در نظام عدم اشاعه» خواند (رویترز، ۶ دسامبر ۲۰۲۴). این تحریم‌ها، که شامل ممنوعیت بیمه و بازرسی کشتی‌های ایرانی است، تجارت نفتی ایران را مختل کرده و ریال را برابر گزارش نیویورک تایمز ۱۴ درصد در برابر دلار تضعیف کرد. این گزارش، اثر بازگشت تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد را با تمرکز بر تحریم‌های کشتیرانی تحلیل می کند.
فردای روزی که حسن روحانی رییس جمهوری پیشین ایران برخی از مصوبات مجلس اقلیت را به گردوی بی‌مغز تشبیه کرد که تنها از حمایت ۱۰ درصد مردم برخوردار است و ۹۰ درصد دیگر با آن مخالف‌اند و این پرسش را درافکند: هر چه بار، بر گُردۀ اکثریت/ هر چه امتیاز از آنِ اقلیت؟‌ نایب رییس مجلسی که اکثریت مردم ایران را نمایندگی نمیکند از این که حقوق نماینده‌ها نصف وزیران است گله کرده!
سازمان آگهی های پُرسون