پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در دهمین کنفرانس روابط عمومی و صنعت صورت گرفت:

کتاب «مدیریت ناب» رونمایی شد

در مراسمی که با حضور بزرگان علمی و فرهیختگان حوزه علوم ارتباطات اجتماعی و روابط عمومی و تنی چند از پیشکسوتان و مسئولین کشوری در هتل المپیک تهران برگزار شد از کتاب کاربردی "مدیریت ناب" و تعدادی آثار ارزشمند دیگر رونمایی شد.
ترامپ فراموش کرده است که نزاع با جامعه جهانی را به منظور کسب درآمد برای دولت آمریکا برای جبران کسری بودجه، پرداخت بدهی های دولت و... اتخاذ کرده است. او همه چیز را محاسبه کرده است الاّ محاسبه هزینه نزاع با جامعه جهانی!

دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در اظهاراتی به مناسبت سالروز فرماندهان شهید حزب‌الله تأکید کرد که انقلاب اسلامی ایران الگوی زندگی واقعی است.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور با بیان اینکه در راهی قدم گذاشته‌ایم که در آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم، گفت: اما باور دارم به لطف خدا و با وحدت و انسجام خواهیم توانست با قدرت و عزت از این بحران‌هایی که برای ما ایجاد کرده و می‌کنند، عبور کنیم.

رئیس جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید و خاطرنشان کرد: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند ایجاد شود و در مقابل جرائم برای رانندگانی که اقدامات پرخطری مانند تردد با سرعت غیرمجاز دارند، تشدید شود.

پس از حادثه قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، سرانجام وکیل این پرونده مشخص شد. دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، اعلام کرد که رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا وکالت اولیای دم را بر عهده گرفته است.

سازمان آگهی های پرسون