پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس پایان رسمی توافق برجام را نتیجه اعتماد اشتباه به غرب دانست و گفت: برجام توافقی بی‌فرجام، بی‌سرانجام و پر از خسارت محض بود.
وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی موجود برای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها تاکید کرد و خواستار بررسی دقیق این موضوع توسط کارشناسان شد.
۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان ۱۴۰۴ خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری، بامداد پنجشنبه (یکم آبان) در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ می‌شود.
کشف ۳۱ حلقه فیلم از دوران قاجار در کاخ گلستان، شاید بتواند فصل تازه‌ای از تاریخ سینمای ایران را بنویسد؛ اما پشت این کشف بزرگ، سال‌ها بی‌توجهی، کمبود بودجه و بی‌برنامگی در نگهداری آثار تاریخی نهفته است.
نماینده لنگردو با اشاره به حامیان طرح توقف تحویل اسناد پذیرش CFT گفت: کسانی که امروز از حامیان این طرح به‌شمار می‌روند، در واقع خلاف مسیر و برخلاف جهت آب شنا می‌کنند. الان ما برای پیوستن به FATF راهی جز مشخص‌کردن تکلیف قانون پالرمو و CFT نداریم.
سخنگوی دولت در نشست خبری دیروز خود، در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت گشت ارشاد گفت:«قطعاً با زور نمی‌توانیم حجاب را به ایرانیان برگردانیم، کما اینکه با زور هم نتوانستند بردارند. هیچ بودجه‌ای برای‌ کار ویژه این‌چنینی اختصاص پیدا نکرده‌ است.»
سازمان آگهی های پُرسون