پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

روزنامه تایمز آو ایندیا در گزارشی مدعی شد که ایالات متحده با اجرای یک کارزار دیپلماتیک، تلاش کرده است برخی کشورها را از حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران در تهران منصرف کند.
همزمان با آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی، موکب رسانه‌ای همراه اول با ارائه خدمات تخصصی به خبرنگاران و تصویربرداران داخلی و خارجی، به یکی از مهم‌ترین مراکز پشتیبانی رسانه‌ای برای پوشش و مخابره این رویداد به مخاطبان سراسر جهان تبدیل شد.
طبق اعلام روزنامه‌نگار سرشناس ایتالیایی یورگن کلوپ به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال آلمان انتخاب شد.
دولت موقت سوریه اعلام کرد که رئیس‌جمهور فرانسه به‌زودی در سفری رسمی راهی دمشق خواهد شد.
در پیامی به مناسبت روز استقلال ونزوئلا، رئیس‌جمهور بلاروس ضمن ابراز حمایت از دولت فعلی ونزوئلا، بازگشت نیکولاس مادورو را در راستای تحکیم ثبات سیاسی این کشور خواند و بر تداوم همکاری‌های دو جانبه تأکید کرد.
در حالی که امروز پروازها در سراسر کشور بدون محدودیت انجام می‌شود، بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، آسمان تهران در روز ۱۵ تیرماه به‌طور کامل بسته خواهد شد و برخی فرودگاه‌ها نیز با محدودیت‌های پروازی مواجه هستند.
سازمان آگهی های پُرسون