پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای حمله آمریکا به مناطق مسکونی، به‌ویژه حمله به منزلی در قشم که به کشته شدن سه عضو یک خانواده انجامید، را به‌شدت محکوم کرد و آن را مصداق آشکار نقض حق حیات دانست.
خبرگزاری رسمی عربستان (واس) گزارش داد محمد بن‌سلمان، ولیعهد این کشور، در تماس تلفنی با دونالد ترامپ درباره تحولات منطقه و پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی آن گفت‌وگو کرده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران از آمادگی سه ورزشگاه پایتخت برای میزبانی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال خبر داد و اعلام کرد ورزشگاه آزادی در آغاز فصل جدید در فهرست میزبانان قرار ندارد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان از ماندگاری توده هوای گرم و دماهای ۴۹ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد و بالاتر در اغلب نقاط استان تا پایان هفته خبر داد.
نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجلاس جهانی اینترنت در چین، مجموعه‌ای از پیشنهادهای راهبردی ایران را در حوزه‌های اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی، امنیت سایبری، خدمات ابری و تاب‌آوری زیرساخت‌های ارتباطی ارائه کردند.
بانک آمریکایی کپیتال وان با رد شکایت دونالد ترامپ و پسرش اریک، اعلام کرد که حساب‌های سازمان ترامپ که از سال ۲۰۲۱ بسته شده بود، در نتیجه بررسی‌های ضدپولشویی بسته باقی خواهد ماند.
نماینده مجلس گفت: اگر آمریکا بخواهد از پایگاه‌های خود در عراق، کویت یا بحرین علیه ایران استفاده کند، این اقدام برای خود آنان نیز تبعات سنگینی خواهد داشت و با واکنش‌های گسترده منطقه‌ای روبه‌رو می‌شوند.
شرایط آینده با توجه به توطئه‌هائی که دشمنان تدارک دیده‌اند، بشدت خطیرتر و حساس‌تر است. رئیس‌ جمهور آمریکا بدون پرده‌پوشی سخن از دزدیدن نفت ایران، ویران کردن زیرساخت‌ها و تسخیر جزایر ایرانی می‌گوید. در جنگ 40روزه، علاوه بر آمریکا و رژیم صهیونیستی بسیاری از دولت‌های عربی، تعدادی از دولت‌های غیرعرب منطقه، کشورهای عضو ناتو و چند کشور دیگر با تمام امکانات علیه ایران فعال بودند.
سازمان آگهی های پُرسون