پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

رئیس جمهور کشورمان که عصر دیروز وارد تاجیکستان شد، صبح امروز پنجشنبه، در قصر ملت تاجیکستان، اقامتگاه رسمی رئیس جمهور این کشور، به شکل رسمی مورد استقبال امامعلی رحمان قرار گرفت.
رئیس جمهوری ترکیه در واکنش به توافق آتش بس در غزه گفت: امیدوارم این توافق برای مردم فلسطین به‌ویژه و برای منطقه و جهان مفید و مؤثر باشد. از توافق آتش بس در غزه استقبال می کنیم.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیش از ترک کاخ سفید گفت: آمریکا و نه چین باید رهبری حوزه هوش مصنوعی را در دست داشته باشد. برای دولت ترامپ آرزوی موفقیت می کنم.
روز چهارشنبه اولین مصاحبه مسعود پزشکیان با یک شبکه خارجی منتشر شد. گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با شبکه تلویزیونی آمریکایی «NBC» که با تبلیغات و فضاسازی رسانه‌ای قابل‌توجهی همراه بود، به‌عنوان فرصتی برای انتقال پیام‌های مهم از سوی ایران تلقی می‌شد.
جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا که در آخرین روزهای ریاست جمهوری خود به سر می برد، همراه با آنتونی بلینکن وزیر خارجه و کامالا هریس معاون خود در کاخ سفید حاضر شد و در سخنانی دستیابی به توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس را اعلام کرد.

سازمان آگهی های پُرسون