پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس گفت: فرهنگیان و بازنشستگان آموزش و پرورش در انتظار پرداخت مطالبات خود هستند که باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل بانک سپه در جمع مدیران ارشد:

حجم ترازنامه بانک سپه از دو هزار همت عبور کرد

دکتر آیت‌اله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه، اعلام کرد که حجم ترازنامه این بانک با برخورداری از گسترده‌ترین شبکه بانکی کشور از مرز دو هزار همت فراتر رفته و نقش بانک در تأمین مالی پروژه‌های ملی و زیرساختی کشور پررنگ‌تر از گذشته شده است.
نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: کمک به دولت در تعویض وزرای کم توان کابینه ضروری است و تعلل در این امر موجب از بین رفتن فرصت ها خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: هیچ اولویتی در کشور بالاتر از انسجام ملی و توجه به مقوله اقتصاد نیست، بنابراین حاشیه‌ها را به جای متن خدمت به مردم برجسته نکنیم.
با جدایی رضا درویش از باشگاه پرسپولیس، پیمان حدادی که پیش‌تر سرپرست باشگاه بود، به‌عنوان مدیرعامل جدید معرفی شد و در اولین اقدام خود، هدایت نیمکت تیم را با حضور اوسمار ویرا تثبیت کرد.
سازمان آگهی های پُرسون