پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در شرایطی که استقلال تلاش می‌کند یک بازیکن بزرگ را در پنجره زمستانی به خدمت بگیرد، لیست بزرگسالان این تیم هنوز جای خالی دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در دیدار با سفیر عربستان در تهران با وی، با تشریح زمینه‌های همکاری مشترک دو کشور به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بر ضرورت توسعه روابط دو کشور در سطوح مختلف تاکید کرد.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: هیات رئیسه مجلس سازوکاری برای بررسی تقاضای استیضاح وزیر اقتصاد تعیین کرده که براساس آن جلسه‌ای بین نمایندگان متقاضی و وزیر برگزار شده تا به یک تفاهم فرااستیضاحی و غیراستیضاحی برسند.
قتل دلخراش دختر ۱۷ ساله در پیرانشهر به دست پدرش با انگیزه ناموسی، بار دیگر توجه‌ها را به خشونت‌های خانوادگی و معافیت قانونی برخی از مرتکبان این جنایات جلب کرد.

رئیس دیوان عالی کشور در برنامه رونمایی از نرم افزار حقوق یار که به همت بسیج حقوق دانان برگزار شد، گفت: باید نقاط ضعف و قوت دستگاه قضایی منعکس تا این مشکلات و کاستی‌ها مرتفع شود.
باید دست اندکاران محترم تمهیداتی برای پیشگیری از برگزاری این تجمعات غیرقانونی بیاندیشند ولی فراموش نکنیم اینها از خدا می خواهند که دو نفرشان دستگیر شوند ،پس بهتر است به این مطالبه دامن نزنیم که وزارت کشور آنها را دستگیر کند،دو نفر آمده اند و شعاری داده اند و رفته اند.

رئیس مرکز عملیات پلیس اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری یک اراذل و اوباش به اتهام درگیری و قمه کشی در منطقه مولوی تهران خبر داد.

مهم نیست رئال به بارسا یا بیلبائو باخته و برابر اتلتیکو متوقف شده، آنها همه رقبای به ظاهر ضعیف‌تر را برده‌اند و بیشترین ثبات را داشته‌اند.
سازمان آگهی های پُرسون