پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

علی چینی پیشکسوت استقلال در گفت و گویی عنوان کرد: موسیمانه به استقلال خیانت کرد اما این خیانت باعث نخواهد شد که خللی در برنامه‌های این تیم به وجود بیاید.
سازمان بسیج رسانه استان قزوین به مناسبت فرارسیدن ایام اله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ضمن گرامیداشت این رویداد بزرگ تاریخ کشورمان، از عموم اصحاب رسانه جهت مشارکت آگاهانه در تبیین اهداف و دستاوردهای انقلاب، دعوت به عمل آورد.
آخرین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر و با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین، معاون رئیس کل دادگستری استان و ۱۷ نفر از متهمین پرونده همراه با وکلای متهمین، وکلای شکات و جمعی از سرمایه‌گذاران برگزار شد.
در حالی از ساعت ۱۰ صبح امروز، پیش‌فروش بلیت‌های جشنواره فجر در سامانه‌های آنلاین آغاز شده که با اختلالات گسترده، و عدم خرید موفق، نارضایتی عموم مردم رسانه‌ای شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در خصوص ایرادات شورای نگهبان به بودجه، لازم به توضیح است که چند ایراد از سوی تشخیص مصلحت نظام مطرح شده که دو روز قبل به صورت مفصل مورد بحث و توافق قرار گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی، برای حضور در مراسم رونمایی از تقریط مقام معظم رهبری بر کتاب «معبد زیر زمینی» به استان یزد سفر می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون