پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

چه کسی فکر می‌کرد که با آمدن ترامپ، روابط اروپا با آمریکا تا این اندازه دچار تحول شود؟ بعید است که کسی پیش از این چنین تصور و تحلیلی داشته باشد. ولی اکنون شاهد آن هستیم. لذا باید نگاه را به حال و آینده معطوف کرد و موقتاً دور گذشته را خط کشید.
در هنگام شروع دولت چهاردهم در هفتم مردادماه، نرخ ارز تقریبا ۴۸ هزار تومان بود. اکنون در هفتم اسفند این نرخ حدود ۹۲ هزار تومان در بازار معامله شد؛ یعنی این نرخ بعد از گذشت هفت ماه ۱.۹ برابر شده است. این میزان در دوره مدنظر برای هیچ‌کدام از دولت‌های پس از انقلاب سابقه نداشته است.
مهرداد لاهوتی نماینده مجلس در یادداشتی نوشت:

الزام به اصلاحات اقتصادی

منطقی‌تر این است که به جای ایجاد فضای بدتر و بی‌ثباتی، به دنبال اصلاحات اساسی باشیم و مشکلات را برطرف کنیم اینکه بخواهیم برای بهبود وضعیت وزیر را تغییر دهیم به خودی خود می‌تواند باعث افزایش حاشیه‌های فضای سیاسی باشیم.
حسن رشوند در یادداشتی نوشت:

نصرالله؛ درخت پرثمر مکتب روح‌الله

اگر بخواهیم یک تعریف و توصیف از شخصیت شهید نصرالله به عنوان روحانی شاخص و در تراز اسلام ارائه دهیم آن تعریف این است که؛ شهید نصرالله، شاخص، الگو و مصداق اتم و اکمل از جریان روحانیت اصیل، ربّانی و تراز در منظومه اسلام ناب محمدی (ص) است. جریان اصیلی که امام خمینی (‌ره) به خوبی آن را در «پیام منشور روحانیت» تبیین فرموده بودند.
بعد از آنکه اعلام شد توقف اجرای قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی است، تندروهای جریان راست بعد از مدتی سکوت حالا دوباره قانون حجاب را دستاویز تحرکات سیاسی خود قرار داده اند.
لاوروف، وزیر خارجه روسیه برای چه به تهران آمد؟ پاسخ این پرسش را از نشست خبری یا خبرهای پیرامون این حضور نمی‌توان فهمید! پاسخ‌های دیپلماتیک معمولاً آن‌قدر سربسته و کلی است که جز اینکه بدانیم درباره «مسائل مورد علاقه دوطرف» حرف زده شده است، چیز دیگری دست‌مان را نمی‌گیرد.
۱۲ اسفند، طرح استیضاح عبدالناصرهمتی، وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود. این طرح استیضاح از ایستگاه‌های مختلفی همچون حضور وزیر در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس و حتی توضیحات مبسوط تیم اقتصادی دولت به همراه رئیس‌جمهوری در جلسه غیر علنی مجلس گذشته و حالا به ایستگاه آخر رسیده است.
سفر لاوروف به تهران نشان‌دهنده عزم روسیه برای ایفای نقشی محوری در دیپلماسی جهانی است. " اما آیا این تلاش‌ها به نتیجه خواهد رسید؟ پاسخ به این پرسش به تحولات روزهای آینده و واکنش‌های تهران و واشنگتن بستگی دارد. آنچه مسلم است، این است که مسکو بار دیگر خود را در مرکز بازی بزرگ قرار داده است.
متقاضیان استیضاح باید مردم را قانع کنند که آیا ۱۸۹ روز برای ارزیابی کارنامه یک وزیر، مدت قابل قبولی است تا بر اساس آن نتیجه‌گیری و اقدام شود؟ اگر خیر، پس چرا چنین موضوعی را مطرح کرده‌اند! اگر هم در این بازه شش ماه و یک هفته‌ای متوجه شده‌اند که ردای سکانداری وزارتخانه مهم «اقتصاد و دارایی» بر تن عبدالناصر همتی زار می‌زند، باید دیگر همکاران خود را قانع کنند تا ۱۲ اسفند، پای کس دیگری را به باب‌همایون باز کنند.
کسانی بیشترین ضربه را به انقلاب و ایران زدند که بیش از همه انقلابی نمایی می کردند. آن نسخه تکراری را امروز هم می توانند بازخوانی کنند و حتما می کنند. این‎جاست که همه باید هوشیار باشیم و هوشیار باشند مسئولان و به ویژه آنان که لباس روحانی به تن دارند.
به گفته نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس نرخ‌ بنزین برای سال آینده مانند نرخ‌های فعلی است و ساز و کاری برای افزایش قیمت یا سه نرخی شدن آن وجود ندارد.
پارلمان اوکراین با تصویب قطعنامه‌ای، مشروعیت ولودیمیر زلنسکی به عنوان رئیس‌جمهور این کشور را تائید و به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در این کشور در بعد از پایان جنگ با روسیه تاکید کرد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام دولت آمریکا در تحریم‌ چندین شناور و شخص حقیقی و حقوقی به بهانه دخیل‌بودن در فروش نفت خام ایران را به شدت محکوم کرد.
سازمان آگهی های پُرسون