پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس:

پوشیدگی و آراستگی دو اصل مهم در فرهنگ ایرانی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در بازدید از ششمین نمایشگاه مد و لباس شیراز گفت: دو اصل پوشیدگی و آراستگی در پوشش همواره در فرهنگ ایرانی مورد توجه و تاکید بوده است.
آیت‌الله نوری‌همدانی در پیامی به هجدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر ضرورت توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و اصل قرار دادن جهاد تبیین در امر تبلیغ تاکید کرد.
فاطمه معتمدآریا در حاشیه جشنواره فیلم‌های ایرانی در آمریکا اعلام کرد یک سال است از ایران خارج شده و فعلا هم کار حرفه‌ایش را در فرانسه ادامه می‌دهد.
فرمانده ارتش گفت: شهادت و تشییع با شکوه شهید نصرالله، نماد عزت، عظمت و ادامه راه مجاهدانه مقاومت است. این تشییع، ضربه‌ای دیگر بر پیکره توهمات باطل رژیم صهیونیستی و حامیان آن به سرکردگی آمریکا بود.
نماینده دورود در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان، این تصمیم را عاملی برای دلسردی مردم در مسیر خانه‌دار شدن دانست و بر ضرورت اتخاذ سیاست‌های حمایتی زنجیره‌وار برای حل بحران مسکن تأکید کرد.
گاهی برخی دانشجویان یا فعالان سیاسی می‌پرسند چرا باید یک روزنامه به روزنامه‌های دیگر گیر بدهد که چرا فلان و بهمان طور منتشر می‌شوید. این پرسشی بی‌وجه است، زیرا وقتی روزنامه‌ها به هر چیز نقد وارد می‌کنند، نقد به یکدیگر چه شکلی و چه محتوایی واجب‌تر و مهم‌تر است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه برای کاهش مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی تلاش می‌کنیم، گفت: به منظور تحقق مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی می‌بایست دست‌‍ به دست یکدیگر دهیم و وفاق ایجاد کنیم.

حکم اعدام یک سارق خشن و بی‌رحم که با استفاده از شمشیر و قمه در مقابل اندک مقاومت قربانیان آنها را مضروب می‌کرد به اتهام محاربه پس از تایید در دیوان عالی کشور صبح امروز اجرا شد.
«اتوبوس‌های برقی تهران دود می‌کنند.» این تیتر خبری است که از یکشنبه تاکنون در صدر اخبار حوزه شهری قرار گرفته و حاکی از آن است که وعده‌های شهرداری تهران یکی پس از دیگری پوچ می‌شود نه اتوبوس‌های برقی تمام برقی است و نه تراموایی که قول داده بودند تراموا است. بالاخره اتوبوس‌های برقی که شهرداری وعده آن را داده بود به تهران رسید. اما نه به تعدادی که دو سال است قول می‌دهد.
بهرام افشاری که چندی پیش با نمایش «چه کسی جوجه تیغی را کشت؟» در رشت روی صحنه رفته بود، به زودی این نمایش را در یزد نیز اجرا می‌کند.

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۸ اسفند) در شرایط قابل قبول است.

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس گفت: استیضاح زودهنگام وزرا به صلاح نیست و بهتر است نمایندگان فعلا از دیگر ابزارهای نظارتی خود استفاده کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با بیان اینکه سند مالکیت بخشی از اراضی پیرامونی دیوار دفاعی گرگان به‌نان دولت صادر شده است وعده‌داد که سال آینده خبرهای خوشی درباره ثبت جهانی این اثر تاریخی شنیده خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون