پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در تاریخ سیاست لحظاتی هست که دولت‌ها میان دو راهی مصلحت و حقیقت می‌ایستند؛ یک‌سو آرامش کوتاه‌مدت پنهان‌کاری است و سوی دیگر بی‌قراری صداقت. اکثر دولت‌ها اولی را برمی‌گزینند؛ معدودی اما دومی را و آنان‌اند که مسیر تاریخ را تغییر می‌دهند.
هواداران سپاهان این هفته شاهد جشنی باشکوه خواهند بود. نسل طلایی فوتبال اصفهان شامل محرم نویدکیا، لئون استپانیان و عماد رضا در یک بازی نمادین، خاطرات قهرمانی‌های پرافتخار باشگاه را زنده می‌کنند.
بر اساس آخرین اخبار و تحلیل‌ها، دولت و مجلس در حال بررسی سناریوهای مختلف برای اصلاح قیمت بنزین هستند، اما در حال حاضر هیچ افزایش رسمی و فوری در دستور کار قرار ندارد. این موضوع ابعاد پیچیده اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی دارد.
دیروز احمد بالدی جوان ۲۳ساله اهوازی که در مواجهه با ماموران شهرداری این شهر که برای تخریب محل کسب پدرش در پارک زیتون آمده بودند و اقدام به خودسوزی کرده بود، درگذشت. در پی این فوت، رئیس‌جمهور در اقدامی ضروری به وزیر کشور دستور داد ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هرچه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.
محمد جواد ظریف با حضور در دوازدهمین همایش و نمایشگاه بین المللی کیش اینوکس با ابراز خرسندی از حضور در کیش گفت: جزیره کیش و خلیج فارس نماد پیوند ایران با جهان است، جایی که تاریخ داد و ستد، فرهنگ و اعتماد با چشم انداز آینده گره میخورد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از نحوه تصمیم‌گیری دولت درباره قیمت بنزین گفت: لازم است پیش از هر تصمیمی، با مردم صادقانه صحبت شود و مزایا و معایب تغییر نرخ سوخت توضیح داده شود. او تأکید کرد جراحی اقتصادی سال ۱۴۰۱ جراحی واقعی نبود و به‌صورت ناقص و معیوب اجرا شد.
اسحاق جهانگیری در کتاب «در اندیشه ایران» برای نخستین‌بار از جلسه‌ای پس از درگذشت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در جماران روایت کرده که در آن، خاتمی، موسوی‌خوئینی‌ها و عبدالله نوری درباره ایجاد کانال ارتباطی میان اصلاح‌طلبان و رهبری گفت‌وگو کرده‌اند.
«هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که در جریان سفر خود به ایالات متحده، مذاکرات مفصلی با «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره مسائلی همچون آتش‌بس فلسطین و برنامه هسته‌ای ایران انجام داده است.
استاندار گیلان از برگزاری نخستین اجلاس استانداران استان‌های ساحلی کشورهای حوزه دریای خزر در رشت خبر داد و گفت: فرصت‌های تجارت دریایی خزر نباید از دست برود.
سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از مرگ راننده یک دستگاه تریلی حامل سیمان در پی واژگونی این خودرو در محور جلفا – سیه‌رود خبر داد. این حادثه بعد از ظهر روز سه‌شنبه در نزدیکی رود ارس رخ داد.
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری موبایل‌قاپ حرفه‌ای در پی وقوع چند فقره سرقت در هفته‌های اخیر خبر داد و گفت: مأموران پلیس آگاهی با اجرای یک عملیات غافلگیرانه موفق شدند متهم را در مخفیگاهش دستگیر و ۱۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه را کشف کنند.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی این کشور حدود ۵۵ درصد بوده است. در همین حال، شبکه خبری الجزیره از مشارکتی فراتر از ۵۵ درصد خبر داده است.
رسانه‌های عبری‌زبان از استعفای رون درمر، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و از نزدیک‌ترین چهره‌ها به بنیامین نتانیاهو خبر دادند. درمر اعلام کرده پس از دو سال حضور در دولت و انجام مأموریت‌های محوله پس از حمله ۷ اکتبر، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند. گفته می‌شود او نقش کلیدی در هماهنگی میان تل‌آویو و واشنگتن برای جنگ اخیر غزه و عملیات‌های ضدایرانی داشته است.
کمردرد یکی از شایع‌ترین دردهای مزمن در میان بزرگسالان است، اما درمان آن همیشه به دارو یا فیزیوتراپی نیاز ندارد. متخصصان سرویس ملی بهداشت بریتانیا (NHS) و آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا می‌گویند با انجام چند حرکت ساده روزانه در خانه می‌توان قدرت عضلات کمر را بازیابی و درد را کاهش داد. در ادامه با پنج تمرین مؤثر برای تقویت کمر و کاهش درد آشنا شوید.
سازمان آگهی های پُرسون