پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

بازار سهام معاملات امروز را با روندی صعودی آغاز کرد؛ شاخص کل بورس تهران تا پیش از ساعت ۱۰ صبح با رشد بیش از ۲۰ هزار واحدی همراه شد و در سطح ۳ میلیون و ۱۵۷ هزار واحد قرار گرفت، در حالی که شاخص هم‌وزن نیز با صعودی ملموس، از مرز ۹۰۵ هزار واحد عبور کرد.
ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی امروز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه‌های شرکت‌های بورسی در این سهام به ۴۲ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان رسید.
سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: بدون همراهی زنان، همسران، خواهران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نه انقلاب به پیروزی می‌رسید، نه در جنگ پیروزی می‌شدیم. من معتقدم خانم‌ها چه در نقش مادر، چه در نقش همسر، چه در نقش خواهر شریک پیروزی‌های بزرگ ایران در انقلاب و دفاع مقدس هستند.
فاطمه مهاجرانی اعلام کرد: ما به هر مذاکره‌ای با اطمینان وارد می‌شویم و برای منافع ملی و صلح مردم، هر آنچه لازم باشد انجام خواهیم داد. امیدواریم این مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد.
سازمان آگهی های پُرسون