پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

قاسم روان‌بخش، نماینده قم در صحن مجلس شورای اسلامی به فستیوال کوچه انتقاد کرد و گفت: آیا قرار است از اصول و مبانی و ارزش‌های انقلاب خداحافظی کنیم؟ یک روز در قم یک روز در سالن وزارت کشور و امروز در خیابان‌ها و کوچه‌های بوشهر وزیران ارشاد و میراث فرهنگی بدانند اگر این روند ادامه یابد ما نمایندگان تصمیم دیگری اتخاذ خواهیم کرد.
دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با ارائه توضیحاتی درباره مرحله اول داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، تاکید کرد: امیدوارم با پایان جشنواره سیزدهم برنامه زمان‌بندی و جشنواره چهاردهم مد و لباس فجر نیز اعلام شود تا در همان زمان مقرر و نزدیک به دهه فجر برگزار شود.
فاطمه مهاجرانی در اجلاس روسای دانشکده و آموزشکده‌های دانشگاه ملی مهارت، با انتقاد از رویکرد برخی دانشگاه‌ها، گفت: باید عطش دانستن را به دانشجو یاد داد، نه اینکه خود را علامه دهر بداند.
مَثَلی هست با این مضمون که به فال اعتقاد نداشته باش ولی نیم نگاهی بهش داشته باش!! اگر با این مثل موافق هستید می توانید فال روزانه امروز (طالع بینی روزانه) خودتان را بر اساس ماه تولد هر روز در این پست مشاهده کنید.
تتر در شبکه ترون، یک میلیارد دلار دیگر ضرب شده است که بخشی از یک روند بزرگتر محسوب می‌شود و از ۲۹ ژانویه ۲۰۲۵، ۱۲ میلیارد دلار تتر به‌طور باورنکردنی فقط در ترون ضرب شده است. کل عرضه تتر در ترون اکنون با این بسته آخر، به ۷۱.۷ میلیارد دلار رسیده است.

با راه‌اندازی مجدد شعب در کمترین زمان ممکن محقق شد؛

بانک تجارت در میدان خدمت‌رسانی به مراجعان اسکله شهید رجایی

شعبه بانک تجارت در اسکله بندر شهید رجایی با وجود وارد آمدن آسیب جدی پس از حادثه دلخراش اخیر با دستور مدیرعامل این بانک و تلاش شبانه‌روزی مدیریت شعب استان هرمزگان و پشتیبانی تمامی واحدهای ستادی، به‌سرعت بازسازی و تجهیز شد و از روز سه‌شنبه نهم اردیبهشت ماه خدمت‌رسانی به مشتریان را از سر گرفت.
رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه ۶۳ تا ۷۵ درصد بیماری‌های روانی، برخلاف بیماری‌های جسمانی تا ۲۵ سالگی رخ می‌دهد، از وزارت بهداشت با طرح این پرسش که چرا این وزارتخانه، نسبت به مسائل روانشناختی به این میزان بی‌توجه بوده، گلایه کرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از برگزاری پویش «دخترم، افتخار ایران» و تشکیل کارگروه دختران نوجوان و جوان در سراسر کشور خبر داد.

سازمان آگهی های پُرسون