پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به رونمایی از طرح سند «بیمه جامع ساختمان مسکن حمایتی»، گفت: این سند بیمه تقریباً تمامی دغدغه‌های موجود در حوزه مسکن و پیمانکاران را برطرف می‌کند.
سخنگوی دولت در مصاحبه‌ای درباره سوالاتی که خبرنگار از او درباره ویژگی اعضای کابینه می‌پرسد جالب است که در این ویدئو مشاهده می‌کنید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندان‌پزشکی توسط وزارت بهداشت در کنکور امسال، اعلام کرد که این اقدام برخلاف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
یک مقام مسئول گفت: قیمت هر کیلو برنج ایرانی به ۳۷۰ هزار تومان رسیده بود اما افزایش برداشت محصول و رکود در بازار منجر به کاهش ۳۵ درصدی قیمت برنج شده است.
امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش گفت: دافند هوایی در خط مقدم دفاع از آسمان کشور است و در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی ثابت کرد آماده مقابله با تهدیدات در هر سطحی است.
دولت با هدف تک‌نرخی کردن ارز و کاهش نوسانات آن، سیاست‌های مدیریت‌شده ارزی را با هدایت بانک مرکزی و رعایت رقابت‌پذیری و تقویت تولید ملی اجرا می‌کند.
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، با اشاره به کارکرد های عالی اورژانس اجتماعی طی سال های گذشته، از تلاش جدی دولت برای توسعه این اورژانس در تمامی شهرهای کشور خبر داد.
اولین مذاکره وحید امیری با باشگاه فولاد خوزستان امروز انجام می‌شود و این در حالی است که باشگاه پرسپولیس بر سر غرامت وی توافقاتی کرده است.
«مارکو روبیو» وزیر خارجه دولت ترامپ که هم‌زمان چهار سمت کلیدی داشت و «وزیر همه‌چیز» لقب گرفته بود، کنترل آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا را به «راسل ووت» مدیر بودجه کاخ سفید واگذار کرد.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به روسیه، با مدیران عامل و نمایندگان سه شرکت معتبر روسی فعال در حوزه ساخت تجهیزات ریلی و ماشین‌آلات مکانیزه خطی دیدار و گفتگو کرد.
سازمان آگهی های پُرسون