پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

در شرایط حساسی که در آن قرار داریم، تأکید رسمی ایران بر مذاکره غیرمستقیم همچنان یک نقطه ضعف است. البته اگر اراده برای توافق باشد، مذاکره از طریق مبادله متن نیز می‌تواند کار راه‌انداز باشد، اما تناسبی با حساسیت بسیار بالای مذاکرات ندارد.
روزنامه اصولگرا با انتقاد از سخنگوی دولت گفت: شما که برای مردم دلسوزی می‌کنید، چگونه در موقعیتی که شخص رئیس‌جمهور اهل صرفه‌جویی است و بسیاری از پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کند، سفری با چیدمان و تشریفات سران قوا می‌روید؟
معاون وزیر خارجه ایران که در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه «این صحبت‌ها اعتمادساز نیست»، ادامه داد: آنها در صحبت‌هایشان اینگونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.
امیر تتلو به دلیل حواشی بسیاری که اخیراً به‌همراه داشت، دستگیر شده و این روزها همه منتظر حکم نهایی او هستند. واقعیت این است که امیر تتلو چه در زندان باشد و چه خارج از زندان نامش همیشه همراه با حاشیه بوده است.
مشاور استاندار و مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان گفت: ورزشکاران بهترین سفیران امیدآفرینی‌اند و حمایت از باشگاه‌ها و طرح‌های ورزشی در دستور کار جدی استانداری قرار دارد.
تاریخ یک بار دیگر در حال بازنویسی اتفاقات برای پرسپولیس است. از یک سو تصمیم مربی برای ایجاد تغییر و تحول در پرسپولیس و از سوی دیگر اصرار گروهی از هواداران به حمایت از یک بازیکن و مقاومت برای ایجاد تغییر در پرسپولیس
سخنگوی دولت با بیان اینکه تابستان گرمی را پیش رو داریم، گفت دولت بر روی انرژی تجدید پذیر سرمایه گذاری کرد تا ۳۰ هزار مگاوات تولید انرژی در دوره چهارساله و ۵ هزار مگاوات تا پایان تابستان داشته باشیم.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:

هیچ‌کسی نمی‌تواند برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه «ایران کشور بسیار بزرگی است» گفت: حتی ویرانگرترین کارزار نظامی قادر به ویران کردن تمامی زیرساخت‌های هسته‌ای ایران نخواهد بود؛ این اقدام یک فاجعه است.
پرسپولیس در آستانه دیدار حساس هفته پایانی لیگ برتر مقابل هوادار، که پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود، با بحرانی جدی در خط دفاعی مواجه شده است.
نشست خبری کنگره بین ‌المللی پیوند اعضای اوراسیا-ایران در شیراز، ظهر امروز در بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا برگزار شد، این کنگره از 23 تا 25 اردیبهشت 1404 با هدف تبادل دانش و تجربه برای ارتقای پیوند اعضا برگزار می‌شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: ما در بخش خصوصی بی صبرانه منتظر دستور رئیس جمهوری برای کوچک سازی دولت و کاهش هزینه ها در کشور هستیم چرا که امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند چابک‌سازی ساختارهای اداری، حذف موازی‌کاری‌ها و استفاده بهینه از منابع ملی هستیم.
مشاور رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بخش خصوصی باید وارد میدان تصمیم‌سازی شود، گفت: دولت وظیفه دارد از بخش خصوصی در برابر این تعارض‌ها محافظت کند، نه آنکه به آن بی‌اعتماد باشد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بخش عمده‌ای از زنان متأهل در کشور که در سن فرزندآوری قرار دارند، در بازه سنی 35 تا 49 سال (متولدین سالهای 55 تا 68) قرار گرفته‌اند؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۶۰ درصد این جمعیت در این گروه سنی هستند. این آمار نشان می‌دهد که فرصت باروری برای بخش بزرگی از زنان متأهل کشور رو به پایان است. این گروه عمدتاً متولدین دهه ۱۳۶۰ هستند
رئیس جمهور گفت: امروزه کشورهایی که ادعای حقوق بشری داشته و دم از تمدن رشد می‌زنند، با بمب‌ها و موشک‌هایشان انسان‌های بی‌گناه را زیر خاک مدفون می‌کنند و دم از صلح، حقوق بشر و آزادی می‌زنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران از حضور عباس علی آبادی، وزیر نیرو در صحن شورا و ادامه بررسی چگونگی سرمایه گذاری برای تولید در کلیه حوزه‌های شهری خبر داد.
سازمان آگهی های پُرسون