پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

هشدار زیدآبادی درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا:

روزهای سختی در پیش است

یک روزنامه نگار و تحلیلگر سیاسی به مذاکرات رم واکنش نشان داد.
مراقبت صحیح از پوست نیازمند آگاهی دقیق از ترکیبات محصولات پوستی و نحوه استفاده درست از آن‌ها است. هرچند استفاده از چند محصول می‌تواند اثربخشی روتین پوستی را افزایش دهد، اما استفاده نادرست و همزمان از برخی ترکیبات فعال ممکن است باعث آسیب، التهاب یا کاهش اثرگذاری محصولات شود.
انتخاب محلول‌های تمیزکننده متناسب با نوع سطح اهمیت زیادی دارد و شیشه پاک‌کن در بسیاری از موارد نمی‌تواند جایگزین مناسبی باشد، زیرا ممکن است باعث آسیب و کاهش عمر مفید وسایل شود.
رضا بستامی، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران، به‌همراه اعضای شورای مرکزی این سازمان و با همراهی غلامرضا نوری، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان کردستان، روز گذشته از معدن سنگ‌آهن گلالی بازدید کرد.
در جلسه ای که با حضور نماینده ی مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه ی غرب شهر اصفهان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از معتمدین منطقه برگزار گردید تصمیمات مهمی در‌مورد مراکز درمانی رهنان گرفته شد.
امام جمعه تبریز گفت: خانواده زندانیان در مضیقه زندگی می‌کنند و برخی از آنها برای امرار معاش به زحمت می‌افتند بهزیستی، کمیته امداد و سایر نهادهای مردمی از آنها حمایت کنند تا شاهد مفاسد اجتماعی و آزارهای روحی روانی نباشیم.
آیت الله حسین مظفری امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما اصرار داریم غنی‌سازی را حفظ کنیم و مواد غنی‌شده را در داخل کشور نگه داریم تا نیازهای هسته‌ای‌ کشور تأمین شود. تجربه تلخ برجام تکرار نخواهد شد و زیر بار تعهدات غیرمنصفانه نخواهیم رفت و غنی‌سازی را با قدرت ادامه خواهیم داد، بدون اینکه منتظر اجازه هیچ کشوری باشیم.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در پنجمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا راهی رم شد.
رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست فارس:

حفاظت از حیات وحش در بحران کم‌آبی نیازمند مشارکت عمومی است

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست فارس گفت: برای مقابله با بحران کم‌آبی و حفاظت از حیات وحش استان نیازمند مشارکت همه جانبه دستگاه های دولتی، خصوصی و مردمی هستیم.
فرماندار شهرستان دزفول گفت: تمامی نیروهای امدادی به محل آتش‌سوزی در پارک ملی دز اعزام شدند و تمام نیروی خود را برای مهار آن به کار بسته‌اند.
مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در خصوص پخش برنامه‌ای با عنوان «الو امتحان» از شبکه‌های شاد و آموزش سیما اطلاعیه‌ای صادر کرد.
سازمان آگهی های پُرسون