پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نماینده مردم کاشمر در مجلس گفت: با توجه به افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت سیمان ظرف سه ماه، دیگر هیچ‌کس قادر به ساخت خانه نیست.
مهرداد گودرزوند نماینده رودبار در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در تذکری گفت: جایگاه و شأن مجلس به هیأت رئیسه آن است. هر روز پیامک‌هایی ارسال می‌شود تا نمایندگان را در مجلس بی‌اثر کنند. باید این موضوع توسط دستگاه‌های امنیتی مورد رسیدگی جدی قرار گیرد.
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی، با هشدار نسبت به شرایط دمایی نابهنجار اردیبهشت‌ماه، از افزایش بی‌سابقه دما در برخی استان‌ها و تشدید تنش آبی در بسیاری از استان‌های کشور از جمله تهران خبر داد.
تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و شهرداری تبریز با موضوع تأمین مالی ۴۲۰ میلیون دلاری خط ۲ مترو تبریز همزمان با سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر به امضا رسید.
مدیرعامل بانک تجارت در جریان سفر راهبردی به‌ قطب صنعت پتروشیمی کشور با مدیران شرکت‌های منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر ضمن دیدار با مدیران عامل شرکت‌های مارون، لاله، بندرامام، تندگویان، خوزستان، امیرکبیر، فن‌آوران، الماس، اروند، کارون، تخت جمشید، فجر انرژی خلیج فارس و سازمان منطقه ویژه اقتصادی، بر تقویت همکاری‌های موثر در حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای و نوآورانه این صنعت تاکید کرد.
شکستن قولنج، عملی که بسیاری از ما به‌ صورت عادت انجام می‌دهیم، از انگشتان دست گرفته تا گردن و کمر، با صدایی خاص همراه است که گاهی حس رضایت و آرامش موقتی به همراه دارد. اما آیا این عادت بی‌ضرر است یا می‌تواند به مفاصل و سلامت ما آسیب برساند؟
عضو هیأت علمی انیستیتو پاستور ایران گفت: از اواخر فروردین‌ماه و حدود یک ماه است که افزایش موارد ابتلا به کرونا را داریم، به نظر می‌رسد طی ۲ تا ۳ هفته آینده پیک این بیماری را داشته باشیم و پس از آن موارد مجدد کاهش پیدا می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون