پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

تور کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی برای سیزدهمین و چهاردهمین شب تمدید شد و با احتساب این ۲ شب در مجموع بیش از ۱۰۰ هزار نفر مخاطب این کنسرت خواهند بود.
وزارت اقتصاد در سال نخست دولت چهاردهم برنامه‌ای برای تقویت سرمایه بانک‌های دولتی، فروش اموال مازاد و ایجاد انضباط در مجامع آغاز کرده تا نظام بانکی به شفافیت و کارآمدی نزدیک‌تر شود.
فرمانده یگان انتظامی مترو از شناسایی و دستگیری جیب بر حرفه‌ای خبر داد و افزود: از متهم چندین کارت شناسایی و دو دستگاه تلفن همراه سرقتی کشف شد که پس از تکمیل پرونده به کلانتری تحویل شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

آزاد سازی ۶۵۶ هکتار از اراضی ملی در آذربایجان‌شرقی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان‌شرقی از آزادسازی ۶۵۶ هکتار از اراضی ملی با مطالبه‌گری از دستگاه‌های اجرایی مرتبط با هدف حفظ منابع طبیعی استان خبر داد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بابیان اینکه سطح نبرد ۱۲روزه را نباید به ایران و رژیم صهیونیستی تقلیل داد،گفت:همزمان چندین کشور در ابعاد نظامی به این رژیم منحوس کمک می کردند.
همایون اسعدیان، یک ماه پس از انتصاب به مدیرعاملی خانه سینما، در نشست خبری خود گفت که کارت وزارت ارشاد برای فیلم «پیرپسر» و کنسرت همایون شجریان، نشانه‌ای از احترام و افتخار است.
میثم درویشان‌پور، در حاشیه جشن بزرگ به افتخار قزوین در سرای سعدالسلطنه؛

هنر و فرهنگ قزوین در نگاه طنزپرداز محبوب؛ لهجه و سنت‌ها، الهام‌بخش خنده‌ها

میثم درویشان‌پور، هنرمند اصیل قزوینی، در حاشیه جشن بزرگ به افتخار قزوین در سرای سعدالسلطنه گفت: طنز برای من فقط خنداندن نیست، بلکه ابزاری است برای معرفی لهجه، فرهنگ و سنت‌های اصیل قزوین به ایران و حتی جهان است.
سازمان آگهی های پُرسون