پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

ساعتی پس از حمله متجاوزانه آمریکا به بخش‌هایی از سه تاسیسات هسته‌ای در ایران، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ترامپ برای انجام این حمله قدردانی کرد و مدعی شد که این حمله تاریخ را تغییر خواهد داد.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پی حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران اعلام کرد: عمیقا از استفاده از زور توسط ایالات متحده علیه ایران نگران هستم. این تشدید خطرناک تنش در منطقه‌ای است که در لبه پرتگاه قرار دارد، تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت بین‌المللی است.
رئیس فدراسیون فوتبال به دیدار وزیر ورزش رفت تا درباره آخرین شرایط تیم‌های ملی و برنامه های سازمان لیگ تبادل نظر کنند.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر این که با قدرت در میدان خدمتگزاری به مردم حاضر هستیم، گفت: با حفظ مسائل امنیتی، هیچ کاری نباید روی زمین بماند.
سازمان آگهی های پُرسون