پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

عضو کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به اجرای حسابرسی سیستمی مالیات‌ها بر اساس ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم، تأکید کرد که این اقدام می‌تواند گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی باشد.
رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران خبر داد.

ترامپ بارها تصریح کرده است که آمریکا باید منافع خود را در اولویت قرار دهد و هیچ گونه وابستگی به دیگر کشورها نداشته باشد. این رویکرد ممکن است در کوتاه مدت نتایج مثبتی به همراه داشته باشد، اما در بلندمدت می تواند به انزوای آمریکا در عرصه جهانی منجر شود. یکی دیگر از ویژ گی های برجسته سیاست های ترامپ، فشارهای اقتصادی و سیاسی به کشورهای اروپایی است.
در حالی که اطرافیان و وکلای محمد خاتمی منکر دیدار وی با جورج سوروس شده‌اند؛ محمد عطریانفر اعترافات کیان تاجبخش را تأیید کرد و گفت: من با جورج سوروس دیدار کردم؛ اگر خاتمی هم ملاقات کرده باشد اشکالی ندارد!
بخش عمده‌ای از توییت‌ها و محتواهای تولید شده علیه قالیباف در روزهای اخیر بر این تصویر متکی است که قالیباف تا همین روزهای اخیر مدافع مذاکره بوده و حالا بعد از سخنرانی رهبری به یک‌باره راهبرد خود را تغییر داده است.
منطقه در یک وضعیت خاص تاریخی است. بسیاری از «تحولات آینده» به نحوه رقم خوردن تحولات فعلی منطقه وابسته است. غرب با محوریت دولت آمریکا یک بار دیگر و پس از بارها تجربه شکست، درصدد برآمده بر منطقه غلبه و موانع فعلی آن را حذف کند. اگر دشمن در این مرحله موفق شود ولو این موفقیت نسبی باشد، کار برای همه کشورهای منطقه و همه مسلمانان سخت و پرهزینه می‌شود.
ایران یک بار با امریکا مذاکره کرد. برجام محصول مذاکره بود. ترامپ برجام را ترک کرد و در واقع مذاکره را از معنی و فایده انداخت. اکنون او چگونه انتظار دارد که ایران به او اعتماد کند؟
به نظر می رسد اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اعلام این که احتمالا عربستان میزبان نشست صلح او با ولادیمیر پوتین همتای روسش است، اتفاق روتینی نیست اما از نظر ترامپ و مشاوران او، عربستان کاملا منطقی به نظر می رسد.
خسرو مختاری مهندس معمار و کارشناس توسعه نوشت:

تفکیک مجدد وزارتخانه‌های ادغام‌شده؛ شنا برخلاف جریان رودخانه

به‌جای تفکیک وزارت راه و شهرسازی، دولت باید اصلاحات اساسی را در نظام مدیریتی و اجرایی این وزارتخانه انجام دهد و اختیارات بیشتری را به استان‌ها و شهرداری‌ها واگذار کند. سیاست‌گذاری کلان توسعه متوازن مناطق می‌تواند همچنان از مرکز هدایت و نظارت شود، اما تصمیم‌گیری‌های اجرایی باید به مناطق تفویض گردد.
سازمان آگهی های پرسون