پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

نماینده مردم کرج ، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر روایت صحیح و کامل جنگ ۱۲ روزه تحمیلی همانند دفاع مقدس گفت: این ۱۲ روز، باید برای مردم روایت شود چراکه برخی تلاش می‌کنند با ایجاد فضای ناامیدی، اثر این پیروزی را کمرنگ کنند.
در اغلب مدل‌های رایج دستگاه تصفیه آب خانگی، برای تولید یک لیتر آب تصفیه‌شده، بین ۲ تا ۳ لیتر آب به‌عنوان پساب دورریز می‌شود. این حجم از هدررفت، به‌ویژه در شرایط کم‌آبی و خشکسالی، فاقد توجیه منطقی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که در پی حملات متجاوزانه آمریکا به تاسیسات اتمی ایران و حمایت آن از تجاوزگری رژیم صهیونیستی در میانه مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن دیگر هیچ اعتمادی در ایران نسبت به طرف مقابل وجود ندارد، بیان کرد که تهران در حال ارزیابی اقداماتی بعدی خود در این زمینه است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: روز گذشته (دوشنبه، ۱۷ تیر) حدود ۵۰۰ پرواز اعم از پروازهای عبوری، پروازهای داخلی و خارجی از شرکت فرودگاه‌ها خدمات گرفتند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال به همراه دستیارانش وارد تهران شدند تا کار خود را برای دومین بار در این تیم شروع کنند.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: آمریکا برای اینکه حیثیت خود را از دست ندهد، اقدام به تجاوز به مراکز هسته‌ای ایران کرد و واقعیت این است که مسئول اصلی تجاوز به ایران، آمریکاست.
اسرائیل دیفنس اعتراف کرد:

ایران پالایشگاه حیفا را ویران کرده است

یک وبگاه با اشاره به خسارت‌های گسترده پالایشگاه حیفا نوشت که کابینه اسرائیل دستور فوق العاده بازسازی این پالایشگاه را در نتیجه نگرانی ناشی از کمبود سوخت در سرزمین‌های اشغالی صادر کرده است.
چین به دولت ترامپ در مورد شعله‌ور کردن مجدد تنش‌های تجاری با بازگرداندن تعرفه‌ها بر کالاهایش در ماه آینده هشدار داد و کشورهایی را که با آمریکا برای قطع دسترسی چین به زنجیره تامین، قرارداد امضا می‌کنند، تهدید به تلافی کرد.
مراسم ششمین دوره اولویت‌بندی محصولات ایران‌خودرو با هدف شفاف‌سازی فرایند عرضه و پاسخ‌گویی به تقاضاهای ثبت‌شده در طرح‌ اخیر فروش، شنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی برگزار خواهد شد.
مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات این اداره کل در بخش رفع سد معبر طی فروردین، اردیبهشت و خرداد سال جاری گفت: در این مدت ۲۸۷ متکدی در این کلان‌شهر هدایت و ساماندهی شدند.
سازمان آگهی های پُرسون