پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد که احمد الشرع، معروف به جولانی، رئیس موقت دولت سوریه، فردا چهارشنبه در سفری رسمی عازم روسیه خواهد شد. هدف این سفر، توسعه همکاری‌های سیاسی و اقتصادی میان دمشق و مسکو عنوان شده است.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در پی درگذشت ناصر تقوایی، کارگردان برجسته و صاحب‌سبک سینمای ایران، با انتشار پیامی ضمن ابراز تأسف از این ضایعه، تأکید کرد: میراث هنری تقوایی الهام‌بخش نسل‌های آینده فیلم‌سازان خواهد بود.
واکنش مقاومت به طرح ترامپ؛

جهاد اسلامی و حماس خلع‌سلاح را رد کردند

دونالد ترامپ با اعلام اینکه با نمایندگانی از حماس صحبت کرده، گفت آن‌ها گفته‌اند خلع‌سلاح خواهند شد و در صورت عدم تطابق ایالات متحده یا متحدانش این کار را انجام خواهند داد. وی افزوده که این خلع‌سلاح با سرعت بالا و احتمالا با زور صورت خواهد گرفت. اما گروه‌های مقاومت فلسطینی، از جمله جنبش جهاد اسلامی و حماس، با قاطعیت اعلام کردند که هرگز حاضر به خلع‌سلاح نخواهند شد.
فال هفتگی متولدین تمام ماه‌ها را در این سایت بخوانید

این هفته برای شما خوش‌یمن است یا پرچالش؟

اگر در آستانه تصمیم‌های مهم کاری، احساسی یا مالی هستید، فال هفتگی بیتوته می‌تواند راهنمای خوبی برای شناخت انرژی‌های این هفته باشد. در ادامه بخوانید تا بدانید ستاره‌ها برای شما چه سرنوشتی رقم زده‌اند و چطور می‌توانید از فرصت‌های این هفته بهترین استفاده را ببرید.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک ۱۵ کشور جدید را به‌عنوان اعضای شورای حقوق بشر این سازمان برگزید. این کشورها از اول ژانویه سال آینده میلادی برای دوره‌ای سه‌ساله به عضویت شورا در می‌آیند.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در نخستین نشست موضوعی اعضای مجمع کارآفرینان ایران با تأکید بر حمایت عملی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی گفت: بر عهدی که با شما بستم پایبندم و تمام توان خود را برای حل مشکلات پیش‌روی بخش تولید و کارآفرینی به‌کار گرفته‌ام. وی همچنین بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و گسترش همکاری‌های اقتصادی با همسایگان تأکید کرد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که شخصاً دستور حمله به یک شناور مظنون در سواحل ونزوئلا را صادر کرده است؛ عملیاتی که به گفته مقامات نظامی، منجر به کشته شدن شش نفر شد. وزارت جنگ آمریکا مدعی است هدف این عملیات مقابله با قاچاق مواد مخدر در دریای کارائیب بوده است، اما منابع مستقل هنوز جزئیات بیشتری ارائه نکرده‌اند و دولت ونزوئلا نیز تاکنون سکوت کرده است.
وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد طی شش ماه گذشته بیش از 85 هزار پهپاد به اوکراین تحویل شده و هم‌زمان برنامه‌ای برای تولید انبوه پهپاد رهگیر اختاپوس در جزیره بریتانیا در دست اجراست. لندن می‌گوید این پهپادها برای عملیات شناسایی، حملات دقیق و اخلال در خطوط پشتی روسیه به‌کار خواهند رفت و از شرکای حاضر در نشست رامشتاین خواسته شده تولید پهپادها را افزایش دهند.
سعید مظفری، دوبلور برجسته و از صداهای ماندگار دوبله ایران، پس از تحمل یک دوره بیماری درگذشت. مظفری متولد ۱۳۲۱ بود و با صدای گرم، جوان و پرطنینش در ذهن چند نسل از مخاطبان سینما و تلویزیون جاودانه شد.
شاخص کل بورس در معاملات سه‌شنبه 22 مرداد 1404 با افت 26 هزار و 786 واحدی روبه‌رو شد، اما شاخص هم‌وزن رشد اندکی داشت. این دوگانگی نشان می‌دهد که نمادهای کوچک توانستند تعادل نسبی بازار را حفظ کنند، در حالی که فشار فروش در نمادهای شاخص‌ساز مسیر کلی شاخص کل را نزولی کرد. تحلیلگران می‌گویند شرایط بازار چهارشنبه 23 مرداد نیز احتمال بازگشایی منفی را تقویت می‌کند، هرچند نیمه دوم معاملات می‌تواند فرصت برگشت شاخص باشد.
کاخ کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، و امامعلی رحمان، همتای تاجیکستانی وی، در گفت‌وگویی تلفنی بر انگیزه و تحرک جدید برای توسعه مشارکت و اتحاد راهبردی میان دو کشور تأکید کردند.
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه و کرانه باختری را محکوم کرد و خواستار پاسخگویی ضامنان آتش‌بس شد. وی تأکید کرد که اقدامات اسرائیل شامل شهید و مجروح شدن دست‌کم ۱۰ فلسطینی، تخریب باغ‌های زیتون، سوزاندن منازل و هتک حرمت مسجدالاقصی بوده است.
عبدالباری عطوان، تحلیلگر برجسته جهان عرب، تصمیم جمهوری اسلامی ایران برای عدم حضور در نشست آتش‌بس غزه در شرم‌الشیخ و همچنین رد دعوت دونالد ترامپ برای بازگشت به مذاکرات را اقدامی هوشمندانه و درخور احترام توصیف کرد. عطوان تأکید کرد که مواضع ایران نشان‌دهنده احترام به حاکمیت خود و پرهیز از هرگونه همراهی با رئیس‌جمهور آمریکا است که به گفته او علیه ایران اقدامات خصمانه انجام داده است.
رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان، شامگاه سه‌شنبه در لندن با ادعاهایی علیه ایران و روسیه، از کشورهای اروپایی خواست در حمایت از اوکراین ثابت‌قدم بمانند و گفت ایران باید منابع خود را هدر ندهد و برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دنبال کند.
بابک بهار، فوق تخصص خون، تأکید کرد که آسپرین بچه یا قرص ۸۰ میلی‌گرمی، یکی از مؤثرترین داروهای ضد لخته خون است و برای پیشگیری مؤثر، باید روزانه و همراه با غذا مصرف
رادوسلاو سیکورسکی، وزیر امور خارجه لهستان، هشدار داد که اروپا باید برای حملات عمقی احتمالی روسیه آماده شود و عدم ساخت سامانه‌های دفاعی مانند دیوار پهپادی در جناح شرقی را غیرمسئولانه خواند.
رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی از کشته شدن سه نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر برخورد خودروی تیبا و پراید در جاده رشتخوار به تربت‌حیدریه خبر داد. این تصادف در پل راه‌آهن رخ داد و خودروی تیبا پس از برخورد دچار حریق شد.
کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز خود ماده ۲ لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را تصویب کرد و همچنین ساعت کاری ادارات دولتی به ۴۴ ساعت در هفته بازگشت. بر اساس مصوبات کمیسیون، برخی استثناها برای اعضای هیات علمی دارای تابعیت مضاعف و کارکنان دستگاه‌های خدمات‌رسان لحاظ شده است.
کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد بانک‌های دولتی و بانک‌های واگذار شده مطابق با اصل ۴۴ قانون اساسی از سال ۱۳۹۴ تا کنون را تصویب کرد. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، گزارش این تحقیق و تفحص برای بررسی در جلسه علنی به هیئت رئیسه ارائه خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون