پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

سخنگوی کمیسیون امنیت خبر داد:

ایران آماده خروج ازNPT است ؛ ۱۵طرح ارائه شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ۱۵ طرح به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای خروج از NPT ارائه شده و کمیسیون به جمع بندی درباره یک طرح رسیده اما هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است.
رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از آغاز طرح ساماندهی تابلوهای راهنمایی خبر داد؛ تابلوهای فرسوده و مزاحم جمع‌آوری شده و تابلوهای جدید در نقاط حادثه‌خیز نصب می‌شوند تا ایمنی رانندگان و عابران افزایش یابد.
«دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که روسیه و آمریکا باید گفت‌وگو درباره «پیمان کاهش تسلیحات راهبردی» موسوم به استارت را آغاز کنند اما باید درباره کاهش زرادخانه هسته‌ای انگلیس و فرانسه نیز مذاکرات شود.
محسن داودی متخصص فیزیولوژی ورزشی قلب و عروق هشدار داد: زندگی کم‌تحرک و نشستن طولانی، سلامت قلب و عروق را به شدت تهدید می‌کند. ورزش منظم هوازی و مقاومتی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس را کاهش دهد.
حسن قشقاوی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه متناسب به اقدام طرف غربی، فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت، گفت: علاوه بر این، ایجاد تغییرات در همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح است.
رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اولویت حمایت از تولید داخلی دارو و تجهیزات پزشکی، مهم‌ترین چالش این حوزه را کمبود نقدینگی و تخصیص نامناسب بودجه دانست که موجب بروز کمبودهای دارویی در کشور شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد که هیچ کمبودی در کالاهای اساسی وجود ندارد و نرخ این اقلام تغییری نکرده است.
مدیرعامل بانک تجارت همزمان با برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ)، با حضور در این نمایشگاه از غرفه‌های مختلف از جمله همراه اول، ایرانسل، هلدینگ تفتا و باجت بازدید کرد.
تهران تمامی مسیرهای منطقی و سازنده دیپلماسی را دنبال کرده؛از توافق قاهره گرفته تا مذاکرات مستقیم با سه کشور اروپایی، حتی در میانه حملات اسرائیل به خاک ایران، اما اروپا به سیاست فشار پایبند است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی خبر داد: بر پایه کاوش‌های باستان‌شناسی و متون تاریخی، ۱۴ غذای سنتی ایران باستان بازآفرینی شده و قرار است به‌عنوان جایگزینی سالم و اصیل برای فست‌فودهای رایج معرفی شوند.
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:

لااقل به این پیشنهاد من عمل کنید!

اکنون که مسئولان محترم حاضر به خروج از NPT نیستند، می‌توانیم و حق قانونی ما نیز هست که «تصویب» را پس بگیریم ولی امضای معاهده را کماکان ادامه بدهیم.
سازمان آگهی های پُرسون