پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

بیمه دی با رونمایی از "دی‌نامیت" در میناب، محصول جدید بیمه زندگی خود را با رویکرد توسعه خدمات هوشمند و پاسخ به نیازهای جدید بیمه‌گذاران معرفی کرد.
حمیدرضا احمدیان معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت از راه‌اندازی سامانه خوداظهاری نیروهای شرکتی خبر داد و گفت: این نیروها می‌توانند اطلاعات خود را مستقیماً ثبت و از وضعیت ثبت اطلاعاتشان در دستگاه محل خدمت مطلع شوند.
رسول سعیدی زاده نویسنده و پژوهشگر نوشت:

هزینه جنگ را چه کسی می‌پردازد؟

جنگ فقط در میدان نبرد هزینه ندارد؛ بخشی از صورت‌حساب آن در کارخانه، بازار، بودجه دولت و در نهایت سفره خانوارها ظاهر می‌شود. مسئله اینجاست که این هزینه چگونه و میان چه کسانی تقسیم شود تا عبور از بحران، به فرسایش توان اقتصادی جامعه منجر نشود.
مدیرعامل آبفای خراسان‌شمالی در نشست خبری تشریح کرد:

امیر فاطمی: ۵۲ درصد مشترکان، ۷۴ درصد آب استان را مصرف می‌کنند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان‌شمالی با اشاره به الگوی مصرف آب در استان گفت: ۵۲ درصد مشترکان با مصرفی بالاتر از الگو، ۷۴ درصد مجموع آب مصرفی را به خود اختصاص داده‌اند؛ آماری که به گفته وی، ضرورت اصلاح الگوی مصرف و مدیریت تقاضای آب را پررنگ‌تر می‌کند.
در مراسم معارفه مدیرعامل جدید گروه سرمایه‌گذاری غدیر مطرح شد؛

فصل تازه غدیر با زحمتکش آغاز شد؛ سرمایه سازی و اصلاح پرتفوی در اولویت است

مدیرعامل جدید گروه سرمایه‌گذاری غدیر با تشریح رویکردهای مدیریتی خود، بر اصلاح پرتفوی، ایجاد سرمایه‌گذاری‌های جدید و چابک و حرکت از رویکرد صرفاً سرمایه‌گذاری به سمت سرمایه‌سازی و خلق ارزش پایدار تأکید کرد.
سازمان آگهی های پُرسون