پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

خبرگزاری رویترز امروز به نقل از مقام‌های آگاه خبر داد که همزمان با افزایش حضور نظامی آمریکا در دریای کارائیب، مقام‌های ارشد دولت ترامپ در روزهای اخیر سه جلسه در کاخ سفید برگزار کردند تا گزینه‌های عملیات نظامی احتمالی در ونزوئلا را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی:

تعطیل‌نبودن پنجشنبه‌ها در خراسان رضوی عادلانه نیست

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با انتقاد از ادامه‌دار بودن وضعیت کاری پنجشنبه‌ها در خراسان رضوی گفت: با وجود تعطیلی پنجشنبه‌ها در ۲۰ استان کشور، این استان همچنان از اجرای این طرح بی‌بهره مانده و این بی‌عدالتی باید پایان یابد.
پس از برداشت‌های برخی از سخنان اخیر مهدی فضائلی درباره مذاکرات، وی با انتشار توضیحی اعلام کرد سخنرانی‌اش در دانشگاه باقرالعلوم قم صرفاً ناظر به مذاکرات گذشته و به‌ویژه برجام بوده و هیچ ارتباطی با شرایط امروز یا آینده نداشته است.
دانشمندان به تازگی کشف کرده‌اند که منظومه شمسی بیش از سه برابر سریع‌تر از آنچه پیش‌تر تصور می‌شد، در فضا حرکت می‌کند و این یافته مدل‌های استاندارد کیهان‌شناسی را به چالش می‌کشد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با هشدار نسبت به پیامدهای خطرناک تشدید تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب بر صلح و امنیت بین‌المللی، خواستار احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تغییرات غیرقابل‌پیش‌بینی قوانین یکی از عوامل آسیب‌زا برای اقتصاد است که مشکلات زیادی را برای فعالان اقتصادی ایجاد می‌کند و باید در برابر آن مقاومت کرد.
در حاشیه اجلاس بین‌المللی بریکس-اروپا وکنفرانس"آزادی برای ملت‌ها"در شهر سوچی روسیه، دبیرکل"حزب موتلفه اسلامی"با دیمیتری مدودف،دبیرکل حزب"روسیه متحد"و رییس جنبش " آزادی برای ملتها"دیدار کرد.
با اجرایی شدن بند (ت) ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مادران شاغل که از این پس فرزند یا فرزندانی به دنیا آورند، می‌توانند به ازای هر فرزند، از کاهش یک ساله در سن بازنشستگی بهره‌مند شوند و برای فرزند سوم و بیشتر، کاهش یک و نیم سال اعمال خواهد شد.
یک روزنامه آلمانی به احتمال استعفای رئیس جمهور اوکراین در صورت افشای یک فساد دیگر در حلقه نزدیکان خود اشاره کرد.
سیفی نشست هم‌اندیشی مدیران عملیاتی بانک:

بانک صادرات ایران شایسته رتبه‌های برتر نظام بانکی است

محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، در نشست هم‌اندیشی مدیران عملیاتی این بانک با تأکید بر ارتقای جایگاه بانک در نظام بانکی کشور و تکریم مشتریان، سیاست‌ها و اهداف راهبردی بانک برای ماه‌های باقی‌مانده سال جاری را تشریح کرد.
«مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در تماس تلفنی با «عبدالله بن زاید آل نهیان»، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی، که کشورش با اتهاماتی مبنی بر تأمین مالی نیروهای واکنش سریع (RSF) در جنگ علیه ارتش سودان روبه‌رو است، خواستار آتش‌بس در سودان شد.
سازمان آگهی های پُرسون