پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند همزمان با فرارسیدن شب باستانی یلدا، فروش ویژه «یلدای انار و هندوانه» را با هدف حمایت از سبد خرید خانواده‌ها، تسهیل تأمین مایحتاج این ایام و گرم‌تر شدن دورهمی‌های یلدایی آغاز کرد.
نماینده رودبار در مجلس گفت: صداوسیما از کسانی که بدنبال تسویه حساب سیاسی هستند، استفاده نکند. این افراد به جای آنکه باری از دوش کشور بردارند، بیشتر بار بر دوش کشور اضافه کرده و مشکلات را بیشتر می کنند.
بیست و چهارمین مراسم سینمایی و تلویزیونی مجله دنیای تصویر (تندیس حافظ) شامگاه ۲۹ آذر در تهران برگزار شد و فیلم «پیرپسر» در بخش بهترین فیلم و «تاسیان» در بخش‌های تلویزیونی و بازیگری جوایز اصلی را از آن خود کردند.
حمید رسایی نماینده تهران گفت: انتصاب آقای عارف به دلیل تابعیت آلمانی فرزندشان غیرقانونی است بارها بنده اینجا گفتم و افکار عمومی سؤال می‌کنند و می‌گویند آقای قالیباف و آقای محسنی اژه‌ای مشکلشان با آقای ظریف چه بود چرا شما در مورد آقای ظریف سفت و محکم ایستادید؟
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر نقش بانک کشاورزی در حمایت از تولیدکنندگان، گفت افزایش سرمایه این بانک و استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی، شرط تداوم تولید، پایداری اشتغال و تحکیم امنیت غذایی کشور است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به سطح قیمت مسکن و وضعیت درآمدی خانوارها، حل مسئله مسکن در کلانشهرها صرفاً از مسیر مسکن ملکی میسر نیست و سیاست استیجار عمومی باید به‌طور جدی دنبال شود.
مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین؛

دولت چهاردهم جوانی جمعیت را در اولویت سیاست‌های مسأله‌محور خود قرار داده است

مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با تأکید بر اهمیت جمعیت گفت: جوانی جمعیت یکی از اولویت‌های مسأله‌محور دولت چهاردهم است و تحقق آن مستلزم اصلاح سبک زندگی، تقویت حمایت‌های اجتماعی و ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای خانواده‌هاست.
محمد نصیری دبیر و رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات استان قزوین؛

عضویت در شورا شغل نیست؛ خدمت‌محوری شرط اصلی داوطلبان است

محمد نصیری دبیر و رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات استان، در جلسه ستاد انتخابات بخش ضیاء آباد با اشاره به داوطلبانه بودن عضویت در شوراها گفت: عضویت در شورا شغل محسوب نمی‌شود و باید کسانی عضو شورا شوند که شیفته خدمت باشند و در صدد کسب منافع مالی نباشند.

سازمان آگهی های پُرسون