یزد

استان یزد در حالی با کاهش قابل‌توجه موارد ابتلا به کوویدـ۱۹ روبه‌رو است که موج تازه‌ای از آنفلوانزا این استان را در وضعیت هشدار قرار داده است. بنا بر اعلام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار ابتلای قطعی و ۱۳ فوتی ناشی از بیماری ثبت شده و سالمندان و کودکان زیر پنج سال در بیشترین سطح خطر قرار دارند.
رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای اداری استان یزد با تأکید بر مسئولیت سنگین مدیران نسبت به مردم و نظام، نسبت به بی‌توجهی به مسائل فرهنگی، معیشتی و اقتصادی هشدار داد. او با بیان اینکه دشمن برای تشدید مشکلات کشور سرمایه‌گذاری کرده، تأکید کرد که بسیاری از چالش‌ها با تصمیمات مشترک و هماهنگی مدیران در سطح استان و کشور قابل حل است.
اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان خاتم از آغاز طرح کنترل دروازه‌ای اسناد حمل‌ونقل ناوگان باری در محورهای شهرستان‌های خاتم و مروست خبر داد. این طرح با هدف ارتقای نظم، افزایش ایمنی جاده‌ای و مقابله با تخلفات شرکت‌ها و رانندگان اجرا می‌شود.
حجت‌الاسلام حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری یزد، در نشست فصلی دادستان‌های استان، لزوم نظارت پیشگیرانه، کنترل بازار و مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی و اقتصادی را مورد تأکید قرار داد. وی بر ضرورت پیشگیری ریشه‌ای، حفاظت از سلامت مردم، ایمنی جاده‌ها و شفافیت در واگذاری‌ها و حمایت‌های قانونی تأکید کرد.
مدیرکل مدیریت مصرف آبفای کشور اعلام کرد که بارندگی میانگین در کشور نسبت به سال قبل ۸۳ درصد کاهش یافته است؛ به‌طوری که ۱۶ استان ایران، از جمله تهران، بارندگی صفر را گزارش داده‌اند.
نمایشگاه پاییزه عرضه مستقیم کالا در زارچ با هدف تنظیم بازار، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تأمین نیازهای خانوارها آغاز شد. حدود ۶۰ غرفه انواع کالاها از جمله کیف و کفش، مواد غذایی و اقلام مصرفی را با تخفیف ۱۰ تا ۵۰ درصد ارائه می‌کنند.
محمد عشقی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد، اعلام کرد که سه معدنچی مفقودی در نواحی معدن آبدوغیه از توابع شهرستان بهاباد پس از عملیات جست‌وجو و نجات تیم‌های هلال‌احمر و سایر نیروهای امدادی، سالم و در سلامت کامل پیدا شدند. این عملیات نشان‌دهنده آمادگی و تلاش مستمر تیم‌های امداد و نجات در شرایط بحرانی است.
تصادف پراید و تریلی در یزد؛

آتش‌سوزی، یک قربانی گرفت

بر اثر برخورد شدید یک دستگاه پراید وانت با تریلی در محور ساغند یزد، خودروی پراید دچار حریق شد و سرنشین آن، پیش از رسیدن نیروهای امدادی، جان خود را از دست داد.
ثبت شهر جهانی یزد به عنوان نخستین شهر ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو، گامی مهم در راستای حفظ و معرفی فرهنگ و تاریخ غنی این سرزمین به جهانیان به شمار می‌رود.
رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مهریز اعلام کرد: محله‌گردی یا هیئت‌گردی نام یکی از سنت‌های عزاداری در شهرستان مهریز است که با بیش از ۱۰۰ سال قدمت هنوز شور و حال خاص خود را دارد.
نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی گفت: معادن استان یزد به غیر از ضرر آلایندگی، تخریب جاده‌ها و مصرف آب، هیچ منفعتی برای استان ندارند.
یزد به‌ دلیل بافت تاریخی خود که در فهرست میراث جهانی یونسکو نیز ثبت شده، همواره مورد توجه محققان، تاریخ‌نگاران و گردشگران قرار دارد. در این مقاله، به بررسی جاذبه‌های گردشگری و همچنین هتل‌ های شهر یزد خواهیم پرداخت.
دفتر نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص بیش از ۱۴ میلیارد تومان اعتبار ملی برای حفاظت، مرمت و احیای طرح‌های شاخص میراث‌فرهنگی و گردشگری این شهرستان به دنبال پیگیری‌های نماینذده شهرستان خبر داد و آن را نویدبخش فصل تازه‌ای برای تاریخ و هویت این دیار کهن دانست.
وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پی ثبت یزد به‌عنوان شهر جهانی زیورآلات سنتی، این رویداد را به ملت بزرگ و عزیز ایران، به‌ویژه مردم فرهنگ‌دوست یزد و هنرمندان این استان تبریک گفت.
مدیرکل جمعیت هلال‌احمر استان یزد:

۴۰۰ نیروی هلال احمر در طرح نوروزی مشارکت کردند

مدیرکل جمعیت هلال‌احمر استان یزد با اشاره به اختصاص ناوگان امدادی جدید به هلال احمر در روزهای آتی، ابراز امیدواری کرد مسئولان استان به تعهد خود در زمینه ایجاد ساختمان و پشتیبانی از فضای امدادی استان که بعضاً پس از ۱۳ سال فاقد آب، برق و گاز هستند، اهتمام ورزند.

سازمان آگهی های پُرسون