فارس

اختتامیه نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار امروز 30 دی‌ماه 1403 با حضور محمد کرم‌اللهی مدیر کل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، ابراهیم بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس و داوری هنرمندان بزرگ دکتر غلامرضا کافی، دکتر عبدالجبارکاکایی، دکتر محمد سعید میرزایی و دکتر محمد مهدی سیار در بخش شعر و استاد مجید قیصری و استاد حمید اکبر پور در بخش داستان برگزار شد. در این کنگره با دبیری دکتر محمد مرادی شاعران و نویسندگان برتر معرفی شدند. در پایان کنگره ملی شعر و داستان از خانواده شهدا و شاعر بزرگ مرحوم غلامعلی مهدی خانی تجلیل و از چندین کتاب برگزیده در پایان مراسم رونمایی شد. بیش از یک هزار شاعر و نویسنده در نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار حضور داشتند.
این روزها که به پایان نخستین ماه زمستان نزدیک می‌شویم، هوای شیراز و پیرامون آن گاه تا منفی 5 هم رسید و در گرم‌ترین جای و هنگام، به 10 نزدیک می‌شد؛ این‌ها خود نشان از سرمایی می‌دهند که ماندگاری و پایداری یافته است.
سرمای امسال شیراز، تا کنون با دو بارش باران کم خود را رساند و همچنان که می‌دانیم، تنها بهمن مانده است که باید روی دیگر زمستان برفی یا بارانی را بار دیگر به شیراز نشان دهد؛ که اگر ندهد، شیراز یکی از کم‌بارش‌ترین سال‌های خود را پشت سر خواهد گذاشت.
در گشت و گذار پیرامون شیراز، به‌ ویژه کوه‌ها، سرمای زمستانی را می‌توان در جامه آب‌ها، رودها و آبشارهای یخ‌زده‌ای دید که در گوشه و کنار خود را آشکار می‌کنند.
شورای اسلامی شهر شیراز پیشنهاد داد:

شبکه شهری منطقه‌ای با محوریت محیط زیست راه‌اندازی شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری‌ شورای اسلامی شهر شیراز بعد از تفاهم همکاری بین شهرداری شیراز و بغداد راه‌اندازی شبکه شهری منطقه‌ای با محوریت محیط زیست را پیشنهاد کرد.
محمدحسن اسدی گفت: این مرکز داده به‌عنوان یک مرکز پیشرفته و منحصربه‌فرد در جنوب کشور تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
شهردار کلان‌شهر شیراز گفت: ایستگاه استقلال به‌عنوان تنها ایستگاه باقیمانده از فاز یک خط ۲ مترو یکی از مهمترین ایستگاه‌های این خط است که دسترسی آسان شهروندان را به محدوده‌های مختلف شهری فراهم خواهد کرد.
رئیس شورای شهر شیراز گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر شیراز، بودجه ای سالانه معادل ۱۰ میلیارد تومان، برای ارائه خدمات سرویس‌ ایاب و ذهاب به دانش آموزان با نیازهای ویژه و دارای معلولیت اختصاص داده شده است.
معاون راهبردی ریاست جمهوری:

اتاق بازرگانی نماد بخش خصوصی است

معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهوری گفت: اتاق بازرگانی نماد بخش خصوصی است و یکی از دلایل بهره‌گیری ازآن، ساختار منسجم این مجموعه است.
تفاهم همکاری بین شهرداری شیراز و بغداد به‌ منظور همکاری در زمینه‌های متعدد مدیریت شهری نظیر گسترش زیرساخت‌ها، توسعه حمل‌ونقل عمومی، تبادل تجربه در حوزه محیط زیست و خدمات شهری و تقویت تبادلات گردشگری و فرهنگی امضا شد.
ارجاع دو پرونده تخلف به دستگاه قضایی؛

شکار و زنده‌گیری گونه‌های‌ حیات وحش در قیروکارزین

رییس اداره حفظ محیط زیست شهرستان قیروکارزین از کشف و ضبط دو قبضه سلاح مجاز و غیر مجاز و یک لاشه تیهو از متخلفین شکار و صید توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان قیروکارزین خبر داد.
سازمان آگهی های پرسون