سالیان سال است که برخی از خانوادهها سعی میکنند میزان استفاده از محصولات کارخانهای را در برنامه غذایی خود کاهش دهند؛ به همین دلیل به محصولات خانگی روی میآورند تهیه رب خانگی نمونه بارز این تغییر رویکردهاست که در جایجای ایران زمین به وفور مشاهده میشود. تهیه رب در منزل جزء کارهای سالیانه بسیاری از خانوادههای ایرانی است که معمولاً در پایان فصل تابستان که گوجه فرنگی کاملاً رسیده و ارزان قیمتتر میشود انجام میگیرد و گاها چند خانواده با کمک یکدیگر به صورت شریکی این کار را در یک محل انجام میدهند.
این مجموعه نمونه کوچکی از رب گیری محلی در یکی از خانه باغ های آذربایجان است که از روش هایی مدرن تر برای آسان و سریع تر شدن کار بهره برده اند.
| 367531