زورگیر چیتگر، دستگیر شد

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک زورگیر در محله چیتگر خبر داد و گفت: این متهم از یک شهروند ۱۳۰ میلیون ریال سرقت کرده بود.
تصویر زورگیر چیتگر، دستگیر شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با شکایت یکی از شهروندان در خصوص سرقت و زورگیری از وی، تیمی از مأموران کلانتری ۱۸۱ چیتگر؛ برای شناسایی و دستگیری سارق وارد عمل شدند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: در بررسی‌های انجام شده از چهره و مشخصات ظاهری متهم، وی از سوی مأموران شناسایی شده و پس از تحقیقات گسترده در این خصوص، مخفیگاه وی در همان محدوده چیتگر نیز شناسایی شد.

وی افزود: با هماهنگی از سوی مرجع قضائی و کسب دستور در خصوص ورود به مخفیگاه متهم، تیمی از مأموران به محل اعزام شده و در یک عملیات ضربتی متهم را دستگیر و اموال مسروقه از مخفیگاه وی کشف شد.

وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم ۱۳۰ میلیون ریال وجه نقد که از مالباخته به سرقت رفته بود کشف و پس از صورتجلسه در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

همچنین، متهم با اعتراف به جرم خود مبنی بر ۱۲ فقره زورگیری و سرقت از شهروندان در این محدوده، پس از تکمیل پرونده راهی دادسرا شد.

منبع: میزان

979626

سازمان آگهی های پرسون