تأمین آب در جنوب شیراز پایدار می‌شود

مدیرعامل آبفا شیراز از پروژه مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی سلطان‌آباد که گامی راهبردی برای تأمین پایدار آب جنوب کلان‌شهر شیراز است، بازدید کرد.
تصویر تأمین آب در جنوب شیراز پایدار می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ این مخزن که در شهرک میانرود و در ارتفاع ۱۶۱۶ متری از سطح دریا واقع شده، با هدف تأمین پایدار آب شرب روستای سلطان‌آباد، کیان‌آباد، بخش‌هایی از منطقه میانرود و همچنین مناطق توسعه‌یابنده در پایین‌دست در حال اجراست.

با توجه به نوسانات بارندگی در سال‌های اخیر و روند رو به گسترش کلان‌شهر شیراز، احداث این مخزن به‌عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی برای کاهش تنش در شبکه توزیع آب منطقه پیش‌بینی شده و در دستور کار آبفا شیراز قرار گرفته است.

تاکنون، عملیات تجهیز کارگاه، خاک‌برداری جاده جایگزین و محل احداث مخزن به‌طور کامل انجام شده و سازه نگهبان ترانشه‌ها تا تراز ۱۶۲۲ متر به‌طور صددرصد اجرا شده است؛ همچنین بتن مگر کف مخزن به‌طور کامل اجرا شده، بتن‌ریزی C25 زیر مخزن با ۸۵ درصد پیشرفت همراه بوده و فونداسیون پروژه نیز با پیشرفت ۴۰ درصدی در دست اجراست. تأمین میلگرد مورد نیاز پروژه نیز به‌صورت کامل انجام شده است.

بهمن بهروزی مدیر عامل آبفا شیراز در این بازدید با قدردانی از تلاش مجموعه اجرایی پروژه، بر لزوم تسریع در تکمیل عملیات عمرانی با حفظ کیفیت و رعایت استانداردهای فنی و ایمنی تأکید کرد و این طرح را گامی مؤثر در ارتقای پایداری تأمین آب جنوب شیراز دانست.

منبع: آبفا شیراز

969333

سازمان آگهی های پرسون