زاکانی:

سرمایه اجتماعی جدید می‌تواند در خدمت همه دستگاه‌ها قرار بگیرد

شهردار تهران با تأکید بر بازتعریف نقش مردم، از تلاش شهرداری برای تسهیل خدمت‌رسانی با استفاده از ظرفیت‌های محلی و بین‌دستگاهی خبر داد.
تصویر سرمایه اجتماعی جدید می‌تواند در خدمت همه دستگاه‌ها قرار بگیرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، در نشست قرارگاه ایران که امروز پنجشنبه برگزار شد، علیرضا زاکانی، شهردار تهران بر بازتعریف نقش شهروندان در مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: باید به نقش مردم به صورت دیگری نگاه کنیم.

وی با اشاره به اقدامات سه‌ساله شهرداری برای بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های مردمی، اظهار داشت: حتی دارایی‌های شهرداری مانند خانه محلات نیز در این راستا در اختیار مردم قرار گرفته است.

زاکانی با تأکید بر لزوم تکمیل این مسیر، از برنامه‌ریزی برای استفاده هدفمندتر از ظرفیت‌های مساجد و مدارس به‌عنوان مراکز اجتماعی فعال سخن گفت و افزود: سرمایه اجتماعی حاصل از این رویکرد جدید می‌تواند در خدمت همه دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی از تلاش برای ایجاد زیرساخت‌های متناسب با نیاز دستگاه‌هایی چون وزارت بهداشت، اورژانس و آموزش‌وپرورش خبر داد تا خدمت‌رسانی به مردم روان‌تر و مؤثرتر انجام شود.

توکلی‌زاده:در قرارگاه ایران تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کنیم

محمدامین توکلی‌زاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران هم در جلسه قرارگاه ایران با اشاره به ضرورت آمادگی برای بحران‌های طبیعی و شرایط خاص کشور، از به‌روزرسانی دستورالعمل‌ها با لحاظ شرایط جنگی خبر داد.

او تأکید کرد: جلسات قرارگاه در سطح عالی با هدف تبدیل تهدیدها به فرصت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، ساختاری و مردمی برای کاهش اثرات ناشی از حوادث برگزار می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به عملکرد سه‌ساله قرارگاه اجتماعی با مشارکت ۱۴ دستگاه مختلف، از شکل‌گیری هیئت امنای محلات در قالب نظام‌نامه محلی خبر داد.

توکلی‌زاده با تاکید بر تشکیل قرارگاه مسجد با دستور رهبر انقلاب و تدوین دستورالعمل‌های جامع برای آن گفت: انسجام گروه‌های مردمی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها در شیوه‌نامه‌های قرارگاه‌های اجتماعی در نظر گرفته شده بود که باتوجه به شرایط جدید در حال به روزرسانی و تکمیل است.

منبع: خبرگزاری شهر

968978

سازمان آگهی های پرسون