میرسلیم:

باید تأسیسات نظامی رژیم صهیونیستی از کار بیفتد؛ مذاکرات با آمریکا انحرافی بود

مصطفی میرسلیم گفت: از نظر نظامی باید تأسیسات نظامی تأمین شده برای اسرائیل، چه به کمک آمریکا و چه از طرف ناتو، از کارآیی بیفتد تا دیگر نتواند با جسارت بر ظلم و تجاوز خود ادامه دهد.
تصویر باید تأسیسات نظامی رژیم صهیونیستی از کار بیفتد؛ مذاکرات با آمریکا انحرافی بود

به گزارش سایت خبری پُرسون، مصطفی میرسلیم عضو حقیقی مجمع تشخیص نظام و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی،‌ در رابطه با ارزیابی خود از اجرای عملیات وعده صادق ۳ که در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان صورت گرفته است و بررسی ابعاد اقدامات نظامی و دیپلماتیکی که ایران در طول این دو روز پس از آغاز حمله نظامی اسرائیل انجام داده است، تصریح کرد: از نظر نظامی باید تأسیسات نظامی تأمین شده برای اسرائیل، چه به کمک آمریکا و چه از طرف ناتو، از کارآیی بیفتد تا دیگر نتواند با جسارت بر ظلم و تجاوز خود ادامه دهد. آوارهای اخیر در سرزمین‌های اشغالی باید به اسرائیلی‌ها بفهماند، ستمی که تاکنون با تجاوزگری‌های خود انجام می داده، چه ابعاد وحشتناکی داشته و دارد و ناگزیر شود از آن جنایات ضدبشری دست بردارد.

بنا به روایت ایلنا، وی ادامه داد: از نظر سیاسی باید مظلوم نمایی منافقانه اسرائیل در همه مجامع جهانی و منطقه‌ای و نزد همسایگان کاملا روشن شود و با استناد به خطاهای هولناکی که اسرائیل از نظر قوانین و مقررات و معاهدات بین‌المللی مرتکب شده، وحشیگری‌هایی که بویژه با اتکاء به آمریکا انجام می‌دهد، به طور واضح و مستند بر همه عالمیان روشن شود.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که مذاکرات دور ششم با آمریکا لغو شده است، این تصمیم را چطور ارزیابی می‌کنید و به نظر شما سرنوشت گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن چه خواهد بود، عنوان کرد: بر کارشناسان سیاسی این امر واضح بود که راه‌اندازی مذاکرات پیشنهادی ترامپ برای‌ منحرف کردن اذهان عمومی و به دست آوردن بهانه لازم به منظور حمله نیابتی به ایران است و حتی قراردادن یکشنبه ۲۵ خرداد برای ادامه مذاکرات، در حالی که مبادرت به تخلیه پایگاه‌های خود در منطقه و اعزام ناوگان جنگی هواپیمابر خود از شرق آسیا به طرف خلیج فارس کرده و نیز اعمال نفوذ در شورای حکام آژانس انرژی اتمی برای کسب محکومیت غیرموجه و غیرمستند و صرفا سیاسی، علیه جمهوری اسلامی در نشست روز پنجشنبه هفته گذشته، همه برای نجات دادن حکومت نامشروع اسرائیل و ادامه پیشبرد نقشه‌های جنایتکارانه صهیونیست‌ها علیه مردم مسلمان منطقه است.

میرسلیم خاطرنشان کرد: با افشا شدن منویات واقعی و تخریبی آمریکا، بعید است که ادامه مذاکرات میسر و مفید فایده باشد، مگر اینکه آمریکا از خطای بزرگ سیاسی و نظامی که در پشتیبانی بدون قید و شرط از اسرائیل مرتکب شده عذرخواهی رسمی کند که آن هم با خوی استکباری و کینه توزی آمریکا بعید است، مگر شاخ این غول شکسته شود؛ ان‌شاءالله.

منبع: مهر

968061

سازمان آگهی های پرسون