به گزارش سایت خبری پُرسون، صاحب یک گلخانه در بولوار توس مشهد که برای آبیاری گلها و درختان وارد باغش شده بود، ناگهان با جسد مرد جوانی درون استخر روبهرو شد و سراسیمه موضوع را به پلیس گزارش داد.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مازندران مرکزی هرمزگان همدان یزد
طولی نکشید که با حضور قاضی ویژه قتل عمد و کارآگاهان اداره جنایی آگاهی در توس۳۳، تحقیقات جنایی آغاز و مشخص شد که مرد ۴۵ سالهای با اصابت جسم فلزی سخت به ناحیه سر به قتل رسیده است و سپس عامل یا عاملان جنایت جسد او را درون استخر رها کردهاند.
با توجه به اهمیت و حساسیت این ماجرا، تحقیقات گسترده کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد با دستورهای محرمانه وحید خاکشور قاضی شعبه ۲۵۸ دادسرای عمومی و انقلاب و به سرپرستی سروان آرمین منفرد (افسر پرونده) ادامه دارد.
منبع: خراسان