به گزارش سایت خبری پُرسون، ساعت ۱۸:۴۵ هفدهم خرداد ماه، ماموران پلیس در حال گشت زنی در یکی از خیابان های جنوب تهران بودند که چشمشان به خودرویی افتاد که راننده آن برهنه بود و رفتارهای مرموزانه ای داشت. سرنشین دیگر خودرو، سر تا پا خون آلود بود و سرنشین سوم به شدت ترسید و مضطرب.
در این شرایط ماموران به راننده دستور ایست دادند اما او با دیدن پلیس، ترسش دوبرابر شد و سرعتش را بیشتر کرد تا فرار کند. در چنین شرایطی عملیات تعقیب و گریز آغاز شد تا اینکه ماموران پلیس اقدام به شلیک تیرهوایی کردند. در نهایت خودرو متوقف شد و راننده که پیراهن به تن نداشت و سرنشین دیگر اقدام به فرار کردند. ماموران اما موفق به دستگیری هردو نفر شدند و سرنشین دیگر که غرق در خون داخل ماشین افتاده بود برای درمان به بیمارستان انتقال یافت. او اما به رغم تلاش پزشکان به کام مرگ رفت و دو متهم دستگیر شده نیز تحت بازجویی قرار گرفتند. یکی از آنها درحالیکه گریه می کرد به قتل اعتراف کرد و گفت ناخواسته مرتکب جنایت شده است. او گفت: من و مقتول هردو دوست صمیمی یکدیگر بودیم. هیچ وقت اختلاف و درگیری میان ما وجود نداشت تا اینکه مدتی قبل عاشق دختری به نام پریسا شدم. چند روز بعد متوجه شدم که مقتول هم عاشق پریسا شده و به او علاقه مند است.
متهم ادامه داد: روز حادثه با دوست صمیمی ام قرار گذاشتم و او سوار ماشینم شد. می خواستم با او صحبت کنم و از دوستم بخواهم که بی خیال پریسا شود. آن روز سعید یکی از دوستان مشترک ما هم حضور داشت. وقتی مقتول سوار ماشین شد و من موضوع پریسا را مطرح کردم، او عصبانی شد و درگیری میان ما شکل گرفت. من که به شدت عصبانی شده بودم نتوانستم خشم خودم را کنترل کنم و با چاقویی که همیشه در ماشین داشتم، ضربه ای به گردن دوست صمیمی ام که تبدیل به رقیب عشقی ام شده بود، زدم. وقتی به خودم آمدم و دیدم خون زیادی از او می رود، ترسیدم. پیراهنم را ازتنم بیرون آوردم و روی گردن دوستم قرار دادم تا فورا او را به بیمارستان برسانم. در بین راه اما گشت پلیس ما را دید و دستگیر شدم.
متهم به قتل برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.
منبع: همشهریآنلاین